Generic selectors
Exacte match
Zoek in titel
Zoek in blog tekst
Zoeken in ?
Zoek in pagina's
Vlees

Vlees

Vlees lijkt voor veel mensen bij hun standaard voedingspatroon te horen. Toch zijn hier ook veel vragen over. Wat zijn de voor- en nadelen van vlees eten? Tijd om hier eens wat aandacht aan te besteden.

Lees meer
Mijn gezin doet niet mee!

Mijn gezin doet niet mee!

Als ik met mensen praat over gezonde(re) voeding krijg ik vaak te horen dat ze dit best wel willen, maar dat het zo lastig is omdat het gezin niet mee wil doen. Eigenlijk is dit een excuus om er zelf ook niet aan te beginnen en dat is best begrijpelijk!

Lees meer
Suikerverslaving

Suikerverslaving

Hoe weet je nu of je een Suikerverslaving hebt? Bestaat het wel echt? Nou zeker wel! Zodra je gaat proberen om suiker te laten staan kun je afkickverschijnselen gaan ervaren, net als bij het afkicken van alcohol, roken, drugs of zelfs gamen of gokken.

Lees meer
De effecten van Suiker

De effecten van Suiker

Wat zijn de effecten van suiker op je gezondheid? Daar sta je misschien niet zo bij stil, maar de schade die suiker aan kan richten is enorm! Om je hiervan bewust te maken heb ik een aantal effecten beschreven, die je wellicht zult herkennen.

Lees meer
Slaap en voeding

Slaap en voeding

Kun je moeilijk in slaap komen of word je juist na een paar uur weer klaar wakker? Wist je dat voeding veel invloed op je slaap kan hebben? Wát je eet en ook wannéér je iets eet kan je nachtrust danig verstoren.

Lees meer