Generic selectors
Exacte match
Zoek in titel
Zoek in blog tekst
Zoeken in ?
Zoek in pagina's

Kokosyoghurt

Zelfgemaakte kokosyoghurt, heerlijk lobbig en lichtzuur. Echt lekker! Na veel uitproberen is dit recept mijn favoriet geworden.

Lees meer

Verrukkelijke Kip uit de oven

Om je vingers bij af te likken, dit verrukkelijke gerecht met kip uit de oven. Heerlijke kruiden, zongedroogde tomaat en een romige saus met kip is een super lekkere combinatie. Heel makkelijk om voor te bereiden en dan op de dag zelf alleen nog even in de oven te zetten. 

Lees meer

Kruidige pompoensoep

Deze pompoensoep is heerlijk gekruid met koriander. Pompoen bevat veel waardevolle voedingsstoffen, anti-oxidanten en vezels. Een heerlijk herfstrecept!

Lees meer

Worteltaart met variatie

Worteltaart met variatie, want daar houd ik van. Experimenteer met verschillende meelsoorten en ingrediënten om zo je eigen favoriete taart te maken. En daar mag je af en toe best, heel bewust, van genieten!

Lees meer

Frisse Aardappelsalade

Frisse Aardappelsalade naar een recept dat ik in de loop van de jaren aangepast heb naar mijn eigen voorkeuren. Lekker zodra de zon weer begint te schijnen.

Lees meer

Kokoskoekjes

Eindelijk is het me gelukt om smeuïge kokoskoekjes te maken zonder suiker. Kokos is favoriet bij mij en het stond al lang bij me op het verlanglijstje om hier zelf een lekker koekje van te maken. Voor de zoete smaak heb ik gedroogde vijg gebruikt.

Lees meer

Suikervrije Kruidkoek met Appel en Rozijnen

Kruidkoek doet het altijd goed bij ons. Deze suikervrije variant is gemaakt van havermeel en er zijn stukjes appel en rozijnen aan toegevoegd. Natuurlijk kun je hiermee lekker variëren door er nog extra noten of zo aan toe te voegen.

Lees meer