Suikervrije Kruidkoek met Appel en Rozijnen

Kruidkoek doet het altijd goed bij ons. Deze suikervrije variant is gemaakt van havermeel en er zijn stukjes appel en rozijnen aan toegevoegd. Natuurlijk kun je hiermee lekker varieren door er nog extra noten ofzo aan toe te voegen. Of ongezwavelde perziken of vijgen in stukjes. Ook qua kruiden zijn er meerdere mogelijkheden.

Een variant om zelf je koekkruiden te maken is bijvoorbeeld: 4 tl. kaneel, 1 tl. kruidnagelgruis, ½ tl. peper, ½ tl. nootmuskaat en ½ tl. zout.

Vraag NOG MEER recepten aan!

Wil je graag nóg meer inspiratierecepten? Vraag dan mijn recepten met groente in de hoofdrol aan. Je ontvangt dan gedurende 1 week elke dag 2 recepten waarin groente de hoofdrol heeft. Daarbij geef ik je ook nog wat algemene informatie over voeding. Omdat ik het leuk vind om je op weg te helpen als je bewuster en gezonder met je voeding bezig wilt zijn.