Persoonlijke coaching

WAT HOUDT DIT IN?

Je kunt persoonlijke coaching zien als vriendelijke, geduldige en aandachtige hulp bij het aanleren van jouw nieuwe voedingsgewoontes. Want dát is waar je mee bezig bent. Je hebt het helemaal gehad met telkens weer een dieet volgen en dan weer terugvallen in je oude eetgewoontes. NU ben je klaar voor nieuwe kennis en inzichten zodat je nieuwe voedingsgewoontes kunt gaan ontwikkelen. Omdat je wéét dat het je enorm veel voordelen voor je gezondheid op gaat leveren en dat een stabiel gewicht binnen handbereik ligt.

HOE WERKT DIT DAN?

Als je ervoor kiest om persoonlijke coaching te ontvangen, ben je serieus bezig. Je kiest écht voor jezelf en wilt investeren in jezelf. Jij neemt je eigen beslissingen, ongeacht wat anderen hiervan vinden! Jouw focus ligt op jouw gezondheid en je vindt het fijn om dan je vragen te kunnen stellen aan iemand die hier veel kennis over en persoonlijke ervaring mee heeft. Als jij twijfelt of een moeilijk moment hebt, kun je mij bereiken. Je kunt mij zien als jouw persoonlijke vraagbaak, ondersteuning en stok achter de deur. Iemand die jou (bij)stuurt en vertrouwen in je heeft.

ONLINE PROGRAMMA

Bij de coaching bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn online programma. Hierin kun je heel veel basisinformatie terugvinden over verschillende onderwerpen die met voeding en gezondheid te maken hebben. Ook bevat dit programma veel uitgeschreven weekrecepten ter inspiratie. Na een persoonlijk gesprek kies jij het coachingspakket dat goed voelt voor jou en ook of je gebruik wilt maken van het online programma. Dit programma is trouwens ook geheel zelfstandig te volgen, zónder coaching. 

HOE LANG IS DAT NODIG?

Hoe lang je mijn hulp nodig hebt, bepaal je helemaal zelf! Bij sommige programma’s zitten er een aantal vaste coachingsmomenten inbegrepen. Je kunt ervaren of dit voldoende voor je is. Dat blijkt dan vanzelf tijdens het programma. Heb je méér ondersteuning nodig, dan kan dit altijd ingepland worden met een set losse coachingssessies. Oók als je geen programma wilt volgen, maar wel wat hulp wilt, kun je de losse coachingssessies gebruiken. Bijvoorbeeld 3 maal een half uur of 3 maal een heel uur. Deze sessies zijn een jaar lang geldig. Zie deze mogelijkheid als een strippenkaart die je kunt gebruiken op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Wil je intensieve en persoonlijke coaching ontvangen? Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Persoonlijke coaching 3 maal 30 minuten

Vind je het fijn om persoonlijke coaching te ontvangen op een moment dat dit voor jou nodig is? Heb je aan 30 minuten voldoende? Vraag dan hier een set van 3 maal 30 minuten aan en neem daarna contact met me op om een afspraak in te plannen.

Persoonlijke coaching 3 maal 60 minuten

Vind je het fijn om persoonlijke coaching te ontvangen op een moment dat dit voor jou nodig is? Wil je hiervoor ruim voldoende tijd inplannen? Vraag dan hier een set van 3 maal 60 minuten aan en neem daarna contact met me op om een afspraak in te plannen.