Voedingscoach Kesteren

Persoonlijke coaching

WAT HOUDT DIT IN?

Je kunt persoonlijke coaching zien als een vriendelijke, geduldige en aandachtige hulp bij het aanleren van jouw nieuwe voedingsgewoontes. Want dát is waar je mee bezig bent. Je hebt het helemaal gehad met telkens weer een dieet volgen, afvallen en dan weer terugvallen in je oude eetgewoontes en nóg meer kilo’s aankomen. Je bent er NU helemaal klaar voor om, met hulp, gezonder, fitter en slanker te worden én blijven . Omdat je langer van het leven wilt genieten.

HOE WERKT DIT DAN?

Als je ervoor kiest om persoonlijke coaching te ontvangen, ben je serieus bezig. Je kiest écht voor jezelf en wilt investeren in jezelf. Jij neemt je eigen beslissingen, ongeacht wat anderen hiervan vinden! Jouw focus ligt op jouw gezondheid en je vindt het fijn om dan je vragen te kunnen stellen aan iemand die hier veel kennis over en persoonlijke ervaring mee heeft. Als jij twijfelt, vragen of een moeilijk moment hebt, kun je mij bereiken. Je kunt mij zien als jouw persoonlijke vraagbaak, ondersteuning en stok achter de deur. Iemand die jou (bij)stuurt, niet oordeelt en vertrouwen in je heeft.

MISSCHIEN HANDIG OM TE WETEN

Mijn methode om jou te begeleiden is puur intuïtief. Ik stem me helemaal af op jou en waar jij aan wilt/kunt werken. Er is tijd en aandacht nodig om jou goed te leren kennen en je te kunnen coachen, stimuleren en motiveren. Dit gaat niet volgens een strak vooropgezet plan omdat iedereen uniek is! Dat maakt mijn werk zo leuk en boeiend. We gaan samen aan de slag en jij geeft je wensen en mogelijkheden aan. Dát is mijn leidraad. 

METEN IS WETEN

Gedurende het traject gebruik ik een aantal testen om je voortgang te monitoren. Zo ga je elke maand op de Tanita weegschaal staan om je gewicht, vet- en vochtpercentage te meten. Ook meet de weegschaal of je lichamelijke leeftijd overeenkomt met je werkelijke leeftijd (kan 15 jaar afwijken!). Hiermee worden bepaalde risicogebieden in kaart gebracht. Verder kan ik je bloedsuiker, cholesterol, ketonen en stressniveau meten. Je ontvangt elke maand een overzicht van me met alle waardes. 

ONLINE PROGRAMMA

Bij de coaching is mijn online programma inbegrepen. Hierin kun je heel veel basisinformatie terugvinden over verschillende onderwerpen die met voeding en gezondheid te maken hebben. Ook bevat dit programma veel uitgeschreven weekrecepten ter inspiratie. Dit programma is trouwens ook geheel zelfstandig te volgen, zónder coaching. 

HOE LANG IS DAT NODIG?

Omdat het veranderen van je voedingsgewoontes in de praktijk langere tijd nodig heeft, is mijn standaard traject 6 maanden. De kosten hiervan zijn € 747,- en betalen in termijnen is mogelijk. Je wordt echt intensief begeleid en bij de hand genomen. Juist omdat dit traject intensief is, kan ik een beperkt aantal mensen hiermee begeleiden. Na die 6 maanden kun je nog een soort ‘onderhoudstraject’ afspreken, waarbij je bijvoorbeeld eens per 2 weken of 1 maal per maand komt wegen en meten. Over het algemeen ben je na 1 jaar in staat om zelfstandig bewustere en gezondere keuzes te maken. 

Je kunt ook, na het afronden van een traject, kiezen voor extra losse coachingssessies. Bijvoorbeeld 3 maal een half uur of 3 maal een heel uur. Deze sessies zijn een jaar lang geldig. Zie deze mogelijkheid als een strippenkaart die je kunt gebruiken op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. 

Meer weten over het halfjaar traject?

Vertel me de reden dat je graag meer wilt weten en ik stuur je per mail een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Aanvullende coaching 3 maal 30 minuten

Vind je het fijn om, na afloop van het halfjaartraject, aanvullende coaching te ontvangen op een moment dat dit voor jou nodig is? Heb je aan 30 minuten voldoende? Vraag dan hier een set van 3 maal 30 minuten aan en neem daarna contact met me op om een afspraak in te plannen.

Aanvullende coaching 3 maal 60 minuten

Vind je het fijn om, na afloop van het halfjaartraject, aanvullende  coaching te ontvangen op een moment dat dit voor jou nodig is? Wil je hiervoor ruim voldoende tijd inplannen? Vraag dan hier een set van 3 maal 60 minuten aan en neem daarna contact met me op om een afspraak in te plannen.