Persoonlijke Begeleiding – Tijd en Aandacht voor Jou

Voedingscoach Kesteren

Persoonlijke Begeleiding

WAT HOUDT DIT IN?

Tijdens een persoonlijk consult sta jij centraal. Jij vertelt over jezelf en stelt de vragen waar je mee zit. Ik luister met aandacht, zonder oordeel en neem je serieus.

HOE WERKT DIT DAN?

Iedereen maakt in het Leven periodes mee waarin het allemaal niet zo lekker loopt en er (grote) veranderingen plaatsvinden. Dit kan zijn op het gebied van je werk, je relatie, vriendschappen, je gezondheid of je weet misschien niet  eens waardoor het komt. Je wilt hier graag met iemand over praten die daar de tijd voor neemt en zonder oordeel naar je luistert. Dan ben je bij mij aan het goede adres!

 

MISSCHIEN HANDIG OM TE WETEN

Er is tijd en aandacht nodig om jou goed te leren kennen en begeleiden. Daarom werk ik altijd met meerdere sessies. Tijdens het eerste consult vertel je in grote lijnen waar je mee zit en maken we kennis met elkaar. Ook kijken we of  jij je goed voelt bij mij en hierna beslis jij of we samen verder gaan.

LEVENSERVARING

Vanuit mijn eigen levenservaring en een aantal ingrijpende veranderingen in mijn leven is het mijn verlangen om anderen, die met grote veranderingen in hun leven te maken hebben, te begeleiden. Op de pagina ‘over Hanneke’ kun je daar meer over lezen.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Veranderingen in je leven zorgen altijd voor een persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen verloopt dit weer anders. Ik probeer altijd aan te voelen waar je staat op het moment dat je bij me komt en waar je voor open staat. Veranderingen hebben je iets te zeggen. Meestal is het de bedoeling dat je goed naar je eigen gevoel gaat luisteren. Dat is voor veel mensen een uitdaging! Vaak weten we wel wat een ander van ons vraagt of verlangt, maar wat wil JIJ? Wat voel JIJ? Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten.

HOE LANG IS BEGELEIDING NODIG?

Zoals eerder gezegd zijn er meerdere consulten nodig om jou goed te leren kennen en begeleiden. In het eerste consult vertel je in grote lijnen wat je hulpvraag is en maken we kennis met elkaar. Daarna beslis je of je terug wilt komen. We starten met 5 afspraken en daarna kijken we samen hoe het ervoor staat. We spreken elke 4 tot 6 weken af. In de tussenliggende tijd ga je aan de slag met de inzichten die je gekregen hebt. Soms heb ik een opdracht voor je waar je mee aan de slag kunt. Het is ook altijd mogelijk om me tussendoor een vraag via de mail te stellen en ik streef ernaar om binnen 24 uur te reageren. 

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Door mijn manier van luisteren en vragen stellen is het de bedoeling dat je op een andere manier naar je problemen gaat kijken. Dat je milder wordt naar jezelf toe en meer rust ervaart. Ik kan gebruik maken van mooie inzichtskaarten die je kunnen helpen meer vertrouwen in jezelf te krijgen. We kunnen samen gaan wandelen en praten, een meditatie-oefening doen of je ontvangt een massage van me. Mijn manier van werken is intuïtief en bij iedereen dus anders. Het is een proces dat tijd en aandacht nodig heeft. Wees geduldig met jezelf! Ik help je daarbij.