Persoonlijke Begeleiding – Tijd en Aandacht voor Jou

Voedingscoach Kesteren

Persoonlijke Begeleiding

WAT HOUDT DIT IN?

Tijdens een persoonlijk consult sta jij centraal. Jij vertelt over jezelf en stelt de vragen waar je mee zit. Ik luister met aandacht en denk met je mee. Altijd zonder oordeel en serieus belangstellend!

HOE WERKT DIT DAN?

Iedereen maakt in het Leven periodes mee waarin het allemaal niet zo lekker loopt en er (grote) veranderingen plaatsvinden. Dit kan zijn op het gebied van je werk, je relatie, vriendschappen, je gezondheid of je weet misschien niet  eens waardoor het komt. Je wilt hier graag met iemand over praten die daar de tijd voor heeft en neemt en zonder oordeel naar je luistert en met je meedenkt. Dan ben je bij mij aan het goede adres!  

MISSCHIEN HANDIG OM TE WETEN

Er is tijd en aandacht nodig om jou goed te leren kennen en begeleiden. Daarom werk ik altijd met meerdere sessies. Tijdens het eerste consult (kan ook heel goed online) vertel je in grote lijnen waar je mee zit en maken we kennis met elkaar. Ook kijken we of  jij je goed voelt bij mij en hierna beslis jij of we samen verder gaan. Je hoeft niet telkens naar me toe te komen, het werkt ook heel goed om online (via mail) met elkaar te communiceren. Hier heb ik hele goed ervaringen mee!

LEVENSERVARING

Vanuit mijn eigen levenservaring en een aantal ingrijpende veranderingen in mijn leven is het mijn verlangen om anderen, die met grote veranderingen in hun leven te maken hebben, te begeleiden. Op de pagina ‘over Hanneke‘ kun je daar meer over lezen.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Veranderingen in je leven zorgen altijd voor een persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen verloopt dit weer anders. Ik probeer altijd aan te voelen waar je staat op het moment dat je bij me komt en waar je voor open staat. Veranderingen hebben je iets te zeggen. Meestal is het de bedoeling dat je goed naar je eigen gevoel gaat luisteren. Dat is voor veel mensen een uitdaging! Vaak weten we wel wat een ander van ons vraagt of verlangt, maar wat wil JIJ? Wat voel JIJ? Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten.

MEER INZICHT IN EN BEGRIP VOOR JEZELF

Als je meer inzicht in jezelf krijgt volgt hierop automatisch ook meer begrip en zachtheid naar jezelf toe. Soms ben je zó gewend om op een bepaalde manier (over jezelf) te denken dat het lastig kan zijn om dit op een andere manier te bekijken. Samen gaan we kijken wat er allemaal mogelijk is. Hierbij kán ik, als jij dit wilt, gebruik maken van Human Design. Dit is een systeem dat veel over jou vertelt aan de hand van je geboortegegevens. Als jij weet op welk tijdstip en in welke plaats je geboren bent, kun je een schema downloaden. Ben je benieuwd? Ga dan naar de site van Jovian Archive en vul je gegevens is. In een persoonlijk consult zal ik je hier meer over vertellen.

HOE LANG IS BEGELEIDING NODIG?

Zoals eerder gezegd zijn er meerdere consulten nodig om jou goed te leren kennen en begeleiden. In het eerste (online) consult vertel je in grote lijnen wat je hulpvraag is en maken we kennis met elkaar. Daarna beslis je of je verder wilt gaan. Hoe vaak we contact hebben stemmen we samen af. We kunnen in 1 maand tijd veel bereiken met 2 tot 3 keer per week mailcontact. Wil je meer tijd tussen de afspraken dan kan dat ook. In de tussenliggende tijd ga je aan de slag met de inzichten die je gekregen hebt. Soms heb ik een opdracht voor je waar je mee aan de slag kunt. Het is ook altijd mogelijk om me tussendoor een vraag via de mail te stellen en hier reageer ik binnen 24 uur op. We maken samen een plan waar jij je goed bij voelt. 

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Door mijn manier van luisteren en vragen stellen is het de bedoeling dat je op een andere manier naar je problemen gaat kijken. Dat je milder wordt naar jezelf toe en meer rust ervaart. Om meer inzicht in jezelf te krijgen kan ik met diverse methodes werken. Bijvoorbeeld met Human Design of mooie inzichtskaarten die je kunnen helpen meer vertrouwen in jezelf te krijgen. We kunnen samen gaan wandelen en praten, een meditatie-oefening doen of je ontvangt een massage van me. Mijn manier van werken is intuïtief en bij iedereen dus anders. Het is een proces dat tijd en aandacht nodig heeft. Wees geduldig met jezelf! Ik help je daarbij.

Online therapie

Exclusieve Persoonlijke Aandacht

Tijdens de Online Therapie sta jij centraal. Stuur me een mail en vertel me welke problemen of uitdagingen jij ervaart. Waar twijfel je over of maak je je zorgen over? Ik luister oprecht en aandachtig naar je zonder oordeel. Het mag zo kort of lang zijn als je wilt. De therapie is voor minimaal 1 maand en je kunt me maximaal 12 mails sturen in die maand. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van me. In geval van (grote) nood kunnen we aanvullende afspraken maken.