Bewuster en Gezonder

Coaching voor Gevoelige Vrouwen

Online coaching

Je bent een gevoelige, enigszins onzekere vrouw en zoekt hulp bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Veel vrouwen maken momenten mee in hun leven waarop ze voor een belangrijke keuze staan. De gevoelige vrouw ervaart dit als een enorme uitdaging waarbij de emoties onzekerheid, angst, twijfel en schuldgevoel sterk aanwezig zijn. Je wilt immers niemand teleurstellen of verdriet doen.

Je wilt gehoord worden

 

De drempel om je onzekerheden, angst, twijfel en schuldgevoel met iemand te bespreken is groot. Tóch wil je dit ontzettend graag, je snakt er gewoon naar om gehoord te worden! Je wilt je verhaal vertellen zonder dat je direct allerlei adviezen te horen krijgt. Je verlangt er naar om je gevoelens helder te krijgen en te begrijpen wat er aan de hand is met je.

Je verlangt er intens naar dat iemand écht naar je luistert, de tijd neemt en oprechte aandacht voor je heeft. Door te vertellen wat je bezig houdt, wat je twijfels, angsten en onzekerheden zijn hoop je op begrip van degene die jou aanhoort. Het heeft nu lang genoeg geduurd dat je alles in je eentje probeerde op te lossen. Je komt er niet verder mee en verlangt er nu naar om je verhaal met iemand te delen die je begrijpt en goed kan luisteren.

“Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit groter dan je angst en twijfels”

Zelfvertrouwen

 

Voor een gevoelige vrouw is het een uitdaging om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je bent immers gevoelig voor wat anderen zeggen en vinden. Wat zou je kunnen doen om je zelfvertrouwen te vergroten?

 • Besteed aandacht aan jezelf. Wees je bewust van de gedachten en gevoelens die je hebt. Neem ze waar zonder er een oordeel over te hebben.
 • Positieve gedachten. Herinner jezelf aan de positieve eigenschappen die je hebt. Wat zijn je sterke punten? Schrijf ze op voor jezelf en lees deze regelmatig.
 • Zelfzorg. Geef jezelf toestemming om te doen waar je blij van wordt. Luister naar wat je hart je ingeeft en zorg goed voor jezelf.
 • Uitdagingen. Je zelfvertrouwen groeit door kleine overwinningen. Bedenk iets wat je graag wilt, maar spannend vindt. Als je dit voor jezelf doet zul je merken dat het je kracht geeft.
 • Schrijven. Als je het lastig vindt om over je gevoelens te praten is het heel krachtig en helpend om te gaan schrijven. Leef je uit en gebruik ook je fantasie.
 • Feedback vragen. Je kunt natuurlijk alleen voor jezelf schrijven maar het kan ook heel waardevol zijn om feedback aan een ander te vragen over wat je geschreven hebt. Het is wel belangrijk dat dit iemand is die je vertrouwt.

Onthoud dat zelfvertrouwen met de tijd groeit. Het is een persoonlijke reis die zo snel gaat als bij jou past. Wees geduldig en mild voor jezelf en ga ontdekken hoe prachtig en krachtig je werkelijk bent!

Online coaching via de mail met Hanneke van Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Coaching voor gevoelige vrouwen

Online

 

Mijn Online Coaching voor gevoelige vrouwen is erop gericht om vooral oprecht te luisteren en vragen te stellen. Hierdoor ga je steeds dieper in jezelf om het antwoord te vinden dat je zoekt. Want alle antwoorden zitten immers in jezelf, alleen kan het soms zó diep weggestopt zitten dat je er moeite voor moet doen om het te vinden. Een coach die deze processen zelf heeft meegemaakt, begrijpt dit. 

Persoonlijke en online coaching met Hanneke van Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Luisteren kan op verschillende manieren. Je kunt fysiek bij elkaar in dezelfde ruimte zijn of een online ontmoeting afspreken. Dit kan fijn zijn om een indruk van elkaar te krijgen doordat je informatie uit de lichaamshouding en de manier van praten krijgt. Voor een eerste indruk is dit heel fijn om te kijken of er een gevoelsmatige klik is. De verdere coaching kan heel goed via mail plaatsviinden. Dit werkt heel goed en is ontzettend praktisch omdat je dit op je eigen geschikte tijd kunt doen in je vertrouwde omgeving. Je hebt ook iets meer tijd om je gedachten en gevoelens te verwoorden. Dat is in een live gesprek soms lastig.

Onzekerheden

 

Onzekerheden, angsten en twijfels hebben je iets te zeggen. Vaak heeft het te maken met een omstandigheid in je leven waar je, misschien onbewust, verandering in aan wilt brengen. Dit kan met je privé leven te maken hebben, een relatie met iemand, je werk of een verlangen dat in je leeft. Om inzicht in je onzekerheden te krijgen is moed nodig en eerlijkheid naar jezelf toe.

Verandering

 

Zodra je gaat nadenken over je onzekerheden, twijfels en angsten gaat er iets veranderen en dat is best spannend! Je hoofd, je brein, vindt dit niet fijn, die houdt alles liever bij het oude. Zo werkt het brein van een mens nu eenmaal. Je weet wat je hebt en niet wat je krijgt. Angst voor het onbekende kan je tegenhouden om iets te veranderen. Gelukkig zijn er manieren om stapje voor stapje te onderzoeken naar welke verandering je verlangt en je hierbij krachtig te voelen. Als je weet hoe je met de angst om kunt gaan en op weg te gaan naar jouw verlangen gebeuren er mooie dingen!

Verandering is uitdagend en vraagt vertrouwen. Ontdek het met Hanneke van Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Schuldgevoel

 

Wat houdt een schuldgevoel in? Welke gedachten horen hierbij? Het is een gemoedstoestand waarbij je een onaangenaam gevoel krijgt over iets wat je wél of juis niet gedaan hebt. Je legt jezelf dit gevoel op. Er is iets gebeurd en daar voel jij je verantwoordelijk voor. Of anderen houden jou verantwoordelijk voor wat er is gebeurd. Dit gevoel kan verlammend werken en je leven beheersen. Als je hier als gevoelige vrouw last van hebt is het goed om dit te bespreken. Het is mogelijk om je gedachtenpatroon hierover te veranderen.

Jij ben een prachtige en krachtige vrouw! Daar geloof ik, Hanneke van Bewuster en Gezonder in Kesteren, in.

Jij bent Prachtig en Krachtig!

 

In elke vrouw schuilt een Prachtige Kracht. Ga er naar op zoek en maak de wereld een beetje mooier met jouw unieke aanwezigheid. Je hoeft je niet klein en onzichtbaar te houden, je bent het WAARD om gezien, gehoord en gewaardeerd te worden. Als je je hele leven iets anders hebt gehoord of ervaren is het NU tijd om daar verandering in te brengen, want ik geloof in jouw Zachte Kracht.

Hoe werkt dit dan?

 

Wanneer deze manier van coaching je aanspreekt, dan maken we (indien gewenst) eenmalig een afspraak om elkaar te spreken. Dit kan zowel live als online zijn. Hierna beslis je of je verder wilt gaan. Zo ja, dan ontvang je van mij een overeenkomst die ik graag getekend van je terug ontvang. Na het betalen van het verschuldigde bedrag start de online coaching. 

Kies je voor 1 maand, dan mag je me in totaal 12 x mailen met jouw vragen, twijfels en onzekerheden. Hier reageer ik binnen 24 uur op en daarna ga jij weer aan de slag. Het tempo is vrij hoog, reken op zo’n 3 x per week mailen. Dit is bedoeld om je er echt met je aandacht bij te houden. Je neemt dit serieus. 

De eventuele vervolgconsulten kunnen in een wat langzamer tempo plaatsvinden en hebben een looptijd van 1 jaar. 

Tarieven

(tijdelijke aanbieding)

 

 • 1 maand online coaching (12 online consulten) normaal € 299, introductieprijs € 99
 • 2 maanden online coaching (24 online consulten) normaal € 599, introductieprijs € 199
 • Strippenkaart voor 5 extra online vervolgconsulten € 109
 • Strippenkaart voor 10 extra online vervolgconsulten € 209

Ook losse (online) consulten zijn mogelijk! Klik op de knop om een afspraak te maken en je kunt hiervoor kiezen.