Bewuster & Gezonder

Voetreflexmassage om te ontspannen

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Je zult lezen dat een Voetreflexmassage ervoor zorgt dat je je relaxter en rustiger voelt. Dit komt mede doordat de massage zorgt voor een betere doorstroming van bloed en energie (Qi). Dit heeft tevens een positief effect op je algehele gezondheid. Je ervaart uiteindelijk vaak méér energie en minder klachten. Vrijwel iedereen mag een heerlijke en ontspannende Voetreflexmassage ontvangen.

Ontspannen door Voetreflexmassage

 

Hoe werkt een Voetreflexontspanningsmassage? Wat maakt deze massage nu zo ontspannend? Dat zijn goede vragen en hierna kun je daar meer over lezen. Ook de ervaringen van vele klanten zullen je duidelijk maken dát een voetreflexmassage een goede manier is om heerlijk te ontspannen.

Hoe werkt Voetreflexmassage?

 

Op je voeten bevinden zich zones die in verbinding staan met organen en systemen in je lichaam. Via onzichtbare meridianen maakt alles contact met elkaar. Je kunt het een beetje vergelijken met bloed- en lymfevaten die ook door je hele lichaam lopen. Deze vaten worden steeds kleiner en bereiken alle onderdelen tot in de kleinste cellen.

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Als bloed en energie (Qi) goed stromen voel je je beter

Bloed bevat levensenergie (Qi) dat naar elke cel vervoerd wordt. Daarom is het belangrijk dat het bloed goed door kan stromen en alle cellen bereikt. Soms is er een blokkade in de doorstroming en dit geeft allerlei klachten. Bijvoorbeeld pijn of vermoeidheid. Met een Voetreflexmassage help je om het bloed en de energie weer beter te laten stromen en zo kunnen klachten verminderen.

Massage met magnesium voor de nek, schouders en bovenrug is super ontspannend. Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Kom tot rust met een voetreflexmassage

 

Een voetreflexmassage werkt ontspannend en brengt je tot rust. Dat is wat ik ook altijd weer hoor van mijn klanten na afloop van de massage.

Verder zeggen ze:

  • Een moment helemaal voor jezelf
  • De spanning vloeit weg
  • Dit voelt weldadig
  • Ik wist niet dat het zó fijn was
  • Ik val er bijna van in slaap!

Hoe werkt een ontspannende voetmassage?

 

Voetreflexmassage is een vorm van massage die gericht is op het verlichten van spanning en stress. Het is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op bepaalde punten in de voeten, die corresponderen met andere delen van het lichaam. Door deze drukpunten te masseren, kunnen spanningen in het lichaam worden verlicht. Verder wordt de gehele voet met diverse zachte grepen in zijn geheel gemasseerd wat een diepe ontspanning geeft.

Wat gebeurt er als je ontspant?

 

Als je ontspant tijdens een voetreflexmassage daalt je bloeddruk en vertraagt je hartslag. Dit helpt om stress te verminderen. Ook helpt het om de slaap te verbeteren, wat weer gunstig is voor je algehele gezondheid. Als dit je wens is, werkt het goed om de massage vroeg in de avond te ondergaan en het daarna rustig aan te doen.

Wat gebeurt er tijdens een ontspannende voetmassage?

 

Tijdens een ontspannende voetmassage worden er verschillende technieken gebruikt om spanningen in het lichaam te verlichten. De masseur zal druk uitoefenen op bepaalde punten in de voeten, die corresponderen met andere delen van het lichaam. Deze drukpunten worden gebruikt om spanningen te verlichten en het lichaam te helpen ontspannen. Ook andere zachte en ontspannende grepen zorgen voor een totaal gevoel van ontspanning.

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Hoe helpt voetreflexmassage om te ontspannen?

 

Voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen door de drukpunten in de voeten te masseren. Door deze drukpunten te masseren, worden spanningen in het lichaam verlicht en wordt de bloeddruk verlaagd en de hartslag vertraagt. Je ademhaling wordt dieper en rustiger wat voor je lichaam allemaal tekenen zijn om te mogen ontspannen. Ook komen er bepaalde hormonen vrij bij de massage die helpen om te ontspannen.

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Is een voetreflexmassage gezond?

 

Ja, een voetmassage is gezond. Voetreflexmassage is een effectieve manier om spanningen te verlichten en het lichaam te helpen ontspannen. Het kan ook helpen bij het verbeteren van je slaap, wat weer gunstig is voor je algehele gezondheid. Daarnaast kan het ook helpen bij het verminderen van pijn en een algheel gevoel van welbevinden.