Voetreflexmassage

Voetreflex ontspanningsmassage

Belangrijke dingen die je moet weten over Voetreflexmassage

Waarvoor is een Voetreflexmassage? Wat doet het met je? Wat kun je merken van deze vorm van massage? Welk effect heeft een Voetreflexmassage? Wie heeft baat bij deze massage? De antwoorden hierop zijn belangrijk en ik ga je er meer over vertellen.

Je zult lezen dat een Voetreflexmassage ervoor zorgt dat je je relaxter en rustiger voelt. De massage zorgt voor een betere doorstroming van bloed en energie (Qi) dat een positief effect op je gezondheid heeft. Je ervaart meer energie en minder klachten. Vrijwel iedereen mag een heerlijke en ontspannende Voetreflexmassage ontvangen.

Voetreflexmassage om te ontspannen

Je lichaam in je voeten

Je voeten bevatten zones die in verbinding staan met gebieden in je lichaam. Via onzichtbare meridianen maakt alles contact met elkaar. Je kunt het een beetje vergelijken met bloed- en lymfevaten die ook door je hele lichaam lopen. Deze vaten worden steeds kleiner en bereiken alle onderdelen tot in de kleinste cellen.

Als bloed en energie (Qi) goed stromen voel je je beter

Bloed bevat levensenergie (Qi) dat naar elke cel vervoerd wordt. Daarom is het belangrijk dat het bloed goed door kan stromen en alle cellen bereikt. Soms is er een blokkade in de doorstroming en dit geeft allerlei klachten. Bijvoorbeeld pijn of vermoeidheid. Met een Voetreflexmassage help je om het bloed en de energie weer beter te laten stromen en zo kunnen klachten verminderen. 

Rust en ontspanning

Kom tot rust met een voetreflexmassage

Een voetreflexmassage werkt ontspannend en brengt je tot rust. Dat is wat ik ook altijd weer hoor van mijn klanten na afloop van de massage.

Verder zeggen ze: 

  • Een moment helemaal voor jezelf
  • De spanning vloeit weg
  • Dit voelt weldadig
  • Ik wist niet dat het zó fijn was
  • Ik val er bijna van in slaap!

Hoe werkt een ontspannende voetmassage?

Voetreflexmassage is een vorm van massage die gericht is op het verlichten van spanning en stress. Het is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op bepaalde punten in de voeten, die corresponderen met andere delen van het lichaam. Door deze drukpunten te masseren, kunnen spanningen in het lichaam worden verlicht. Verder wordt de gehele voet met diverse zachte grepen in zijn geheel gemasseerd wat een diepe ontspanning geeft.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

KLIK HIER om te lezen wat mijn klanten vertellen

Wat gebeurt er als je ontspant?

Als je ontspant tijdens een voetreflexmassage daalt je bloeddruk en vertraagt je hartslag. Dit helpt om stress te verminderen. Ook helpt het om de slaap te verbeteren, wat weer gunstig is voor je algehele gezondheid. Als dit je wens is, werkt het goed om de massage vroeg in de avond te ondergaan en het daarna rustig aan te doen.

Wat gebeurt er tijdens een ontspannende voetmassage?

Tijdens een ontspannende voetmassage worden er verschillende technieken gebruikt om spanningen in het lichaam te verlichten. De masseur zal druk uitoefenen op bepaalde punten in de voeten, die corresponderen met andere delen van het lichaam. Deze drukpunten worden gebruikt om spanningen te verlichten en het lichaam te helpen ontspannen. Ook andere zachte en ontspannende grepen zorgen voor een totaal gevoel van ontspanning.

Hoe helpt voetreflexmassage om te ontspannen?

Voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen door de drukpunten in de voeten te masseren. Door deze drukpunten te masseren, worden spanningen in het lichaam verlicht en wordt de bloeddruk verlaagd en de hartslag vertraagt. Je ademhaling wordt dieper en rustiger wat voor je lichaam allemaal tekenen zijn om te mogen ontspannen.

Is een voetreflexmassage gezond?

Ja, een voetmassage is gezond. Voetreflexmassage is een effectieve manier om spanningen te verlichten en het lichaam te helpen ontspannen. Het kan ook helpen bij het verbeteren van je slaap, wat weer gunstig is voor je algehele gezondheid. Daarnaast kan het ook helpen bij het verminderen van pijn en een algheel gevoel van welbevinden.

voetreflexmassage om te ontspannen