Voetreflexmassage Betuwe

Geniet van een Voetreflexmassage in de Betuwe

Belangrijke dingen die je moet weten over Voetreflexmassage

Waarvoor is een Voetreflexmassage? Wat doet het met je? Wat kun je merken van deze vorm van massage? Welk effect heeft een Voetreflexmassage? Wie heeft baat bij deze massage? De antwoorden hierop zijn belangrijk en ik ga je er meer over vertellen.

Je zult lezen dat een Voetreflexmassage ervoor zorgt dat je je relaxter en rustiger voelt. De massage zorgt voor een betere doorstroming van bloed en energie (Qi) dat een positief effect op je gezondheid heeft. Je ervaart meer energie en minder klachten. Vrijwel iedereen mag een heerlijke en ontspannende Voetreflexmassage ontvangen.

Voetreflexmassage om te ontspannen

Je lichaam in je voeten

Je voeten bevatten zones die in verbinding staan met gebieden in je lichaam. Via onzichtbare meridianen maakt alles contact met elkaar. Je kunt het een beetje vergelijken met bloed- en lymfevaten die ook door je hele lichaam lopen . Deze vaten worden steeds kleiner en bereiken alle onderdelen tot in de kleinste cellen.

Als bloed en energie (Qi) goed stromen voel je je beter

Bloed bevat levensenergie (Qi) dat naar elke cel vervoerd wordt. Daarom is het belangrijk dat het bloed goed door kan stromen en alle cellen bereikt. Soms is er een blokkade in de doorstroming en dit geeft allerlei klachten. Bijvoorbeeld pijn of vermoeidheid. Met een Voetreflexmassage help je om het bloed en de energie weer beter te laten stromen en zo kunnen klachten verminderen.

Rust en ontspanning

Laat je voeten masseren in de Betuwe

Mijn praktijk voor Voetreflexmassage bevindt zich in Kesteren, midden in de Betuwe, ook wel de fruitschuur van Nederland genoemd. In het voorjaar komen veel mensen van heinde en ver om van de prachtige bloesem te genieten in deze omgeving. Genieten is ook het doel van de voetreflexmassage die ik geef. Ook mensen uit Dodewaard en Opheusden weten mijn praktijk goed te vinden.

Je voeten zijn belangrijk!

Voeten worden nogal eens vergeten, terwijl ze ontzettend belangrijk zijn. Ze dragen je en brengen je van A naar B. Veel mensen die ik in mijn praktijk ontvangen werken in de zorg en daar wordt heel wat afgelopen! Dan is het fijn om af en toe een moment van rust voor jezelf te nemen en je voeten te laten rusten. Een heerlijke voetreflexmassage om te ontspannen is een heerlijke verwennerij. Kom het maar ervaren in mijn praktijk in de mooie Betuwe.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

KLIK HIER om te lezen wat mijn klanten vertellen

Voetreflexmassage om te ontspannen