Bewuster & Gezonder

Praktijk voor Voetreflexmassage

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Voordelen van een Voetreflexmassage

 

In mijn praktijk (aan huis) voor Voetreflexmassage in Kesteren kunt u terecht voor een heerlijke massage van uw voeten. Wat zijn de voordelen van deze massage?

  • Je voelt je meer ontspannen en rustiger
  • Je bloed en energie (Qi) gaan beter stromen
  • Gezondheidsklachten verminderen
  • Verbeterde weerstand
  • Afvalstoffen worden afgevoerd
  • Meer energie
  • Hormonen komen meer in balans
  • Even een moment voor jezelf

Hoe werkt Voetreflexmassage?

 

Hoe zit dat met de voeten?

De voetreflexologie gaat ervan uit dat er zones op de voeten zijn die in verbinding staan met organen en systemen in je lichaam. Die verbinding loopt via meridianen. Meridianen kun je vergelijken met bloedvaten, alleen kun je ze niet zien. Ze zorgen wel voor de verbinding tussen alle cellen in alle organen, spieren en botten. Deze visie komt vanuit de Chinese Geneeskunde.

Hoe kan het dat gezondheidsklachten verminderen?

Als er een gezondheidsklacht of -probleem is betekent dit, volgens de Chinese Geneeskunde, dat het bloed en de energie naar het probleemgebied niet goed stroomt. Door een voetreflexmassage kan deze stroom weer op gang gebracht worden en klachten verminderen. Door het stellen van vragen kan een gerichte massage gekozen worden.

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Praktijk voor Voetreflexologie

 

Mijn praktijk voor Voetreflexologie bevindt zich in Kesteren. Het woord voetreflexologie betekent ‘de leer van voetreflex’. Deze mooie manier van behandelen geeft via massage van de voeten positieve effecten op de gezondheid en het welbevinden. Bij het masseren leg ik nadruk op verstoorde zones aan de hand van het verhaal van de klant. Zo wordt de doorstroming van bloed en energie weer op gang gebracht.

Massage met magnesium voor de nek, schouders en bovenrug is super ontspannend. Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Vele soorten massages mogelijk

In mijn praktijk voor voetmassage zijn meerdere soorten massages mogelijk  Zo kan er ook een heel zachte, meer energetische, massage op de voeten en onderbenen ingezet worden. Geef u helemaal over aan de diepgaande werking van deze massage. Denk bijvoorbeeld aan een chakramassage, een metamorfosemassage of een auramassage.

Voetreflexpraktijk in Kesteren

Mijn Voetreflexpraktijk bevindt zich in Kesteren, provincie Gelderland, vlak langs de A15 en goed bereikbaar. Parkeren kan gratis in de straat en vaak zelfs voor de deur! Heel fijn natuurlijk. De praktijk bevindt zich op de begane grond. Er heerst rust in mijn praktijk en ik heb alle tijd en aandacht voor mijn klanten. U zult zich snel op uw gemak voelen.

De kosten van een voetreflexmassage

Hoe duur is een voetmassage? Dat wisselt heel sterk per praktijk. Bij mij kun je een keuze maken uit een massage van 30 of 45 minuten. Dan is een massage van 30 minuten vooral voor de ontspanning bedoeld of voor onderhoud als klachten verminderd zijn. Een massage van 45 minuten is wat uitgebreider en hiermee kan wat gerichter en diepgaander gemasseerd worden. De prijzen zijn op dit moment (2024) €39 voor 30 minuten en €49 voor 45 minuten. 

 

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.