Bewuster & Gezonder

Voetreflexmassage Kesteren

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Je zult lezen dat een Voetreflexmassage ervoor zorgt dat je je relaxter en rustiger voelt. De massage zorgt voor een betere doorstroming van bloed en energie (Qi) dat een positief effect op je gezondheid heeft. Je ervaart meer energie en minder klachten. Vrijwel iedereen mag een heerlijke en ontspannende Voetreflexmassage ontvangen.

Belangrijke dingen die je moet weten over Voetreflexmassage

Waarvoor is een Voetreflexmassage? Wat doet het met je? Wat kun je merken van deze vorm van massage? Welk effect heeft een Voetreflexmassage? Wie heeft baat bij deze massage? De antwoorden hierop zijn belangrijk en ik ga je er meer over vertellen.

Je lichaam in je voeten

Je voeten bevatten zones die in verbinding staan met gebieden in je lichaam. Via onzichtbare meridianen maakt alles contact met elkaar. Je kunt het een beetje vergelijken met bloed- en lymfevaten die ook door je hele lichaam lopen . Deze vaten worden steeds kleiner en bereiken alle onderdelen tot in de kleinste cellen.

Als bloed en energie (Qi) goed stromen voel je je beter

Bloed bevat levensenergie (Qi) dat naar elke cel vervoerd wordt. Daarom is het belangrijk dat het bloed goed door kan stromen en alle cellen bereikt. Soms is er een blokkade in de doorstroming en dit geeft allerlei klachten. Bijvoorbeeld pijn of vermoeidheid. Met een Voetreflexmassage help je om het bloed en de energie weer beter te laten stromen en zo kunnen klachten verminderen.

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Laat je voeten masseren in Kesteren

 

Een complete massage van je voeten en onderbenen in mijn praktijk in Kesteren voelt als een volledige lichaamsmassage! Omdat op je voeten reflexzones aanwezig zijn, die corresponderen met alles wat zich in je lichaam bevindt, voelt een massage van je voeten ontzettend weldadig aan. Kesteren ligt centraal in het land en is gemakkelijk bereikbaar.

 

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Voetreflextherapie Kesteren

Wat is het verschil tussen Voetreflextherapie en Voetreflexmassage? De Voetreflextherapie kan ingezet worden bij zeer diverse gezondheidsklachten en herstel hiervan ondersteunen en bevorderen. Een voetreflexmassage is meer algemeen voor de ontspanning in te zetten, wat ook zéér gunstig is voor de gezondheid. De voetreflex en voetmassage behandelingen geef ik in mijn praktijk aan huis in Kesteren.

Voetreflexologie Kesteren

Dan kom je ook de term Voetreflexologie tegen. Wat betekent dit? Dit houdt in dat de diverse zones op de voet voor gebieden en organen in het lichaam staan. Die zones worden ook wel reflexzones genoemd. Het mooie is dat je door het masseren van de voeten verstoringen in het lichaam kunt behandelen. Dit is zo, volgens de Chinese Gezondheidsleer, doordat de zones op de voeten via meridianen met het lichaam verbonden zijn. Meridianen zijn onzichtbare energiebanen waar ook de accupunctuur gebruik van maakt.

Ontspannen door Voetreflexmassage in Kesteren

Een voetreflexmassge kan dus, heel gericht, ingezet worden om gezondheidsklachten te verminderen maar daarnaast heeft deze behandeling vrijwel altijd een heerlijk ontspannend effect. Wie kan dit niet waarderen in deze drukke tijden?! Wacht dus niet langer en maak een afspraak voor deze vorm van massage in mijn praktijk in Kesteren.

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.