Bewuster & Gezonder

Voetreflexmassage Tiel

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Je zult lezen dat een Voetreflexmassage ervoor zorgt dat je je relaxter en rustiger voelt. De massage zorgt voor een betere doorstroming van bloed en energie (Qi) dat een positief effect op je gezondheid heeft. Je ervaart meer energie en minder klachten. Vrijwel iedereen mag een heerlijke en ontspannende Voetreflexmassage ontvangen. Ik masseer alleen volwassenen (vanaf 16 jaar).

Wat is een Voetreflexmassage?

Wat is dat nou, een voetreflexmassage? Waarom zou je een massage van je voeten kiezen? Welk effect kan zo’n massage hebben? Daar ga ik je hierna wat meer over vertellen. Zoek je een voetreflexpraktijk vlakbij Tiel, dan ben je bij mijn praktijk in Kesteren van harte welkom. Een voetreflexmassage heeft vrijwel altijd een heerlijk ontspannend effect. Daarnaast kan ik bepaalde zones op de voet extra masseren die verband houden met gezondheidsklachten die je hebt. Via zenuwbanen en meridianen zijn je voeten verbonden met organen en systemen in het hele lichaam.

Voetmassage Tiel

Je lichaam in je voeten

In mijn praktijk in Kesteren, vlakbij Tiel, laat ik je graag ervaren wat het effect is van een Voetreflexmassage. Je voeten bevatten zones die in verbinding staan met gebieden in je lichaam. Via onzichtbare meridianen en zenuwbanen maakt alles contact met elkaar. Je kunt het een beetje vergelijken met bloed- en lymfevaten die ook door je hele lichaam lopen . Deze vaten worden steeds kleiner en bereiken alle onderdelen tot in de kleinste cellen.

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Als bloed en energie (Qi) goed stromen voel je je beter

Bloed bevat levensenergie (Qi) dat naar elke cel vervoerd wordt. Daarom is het belangrijk dat het bloed goed door kan stromen en alle cellen bereikt. Soms is er een blokkade in de doorstroming en dit geeft allerlei klachten. Bijvoorbeeld pijn of vermoeidheid. Met een voetmassage, vlakbij Tiel, help ik je om het bloed en de energie weer beter te laten stromen. Zo kunnen gezondheidsklachten verminderen.

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Praktijk voor Voetreflexmassage

 

Mijn praktijk voor Voetreflexmassage bevindt zich in Kesteren, vlakbij Tiel. Wil je je voeten laten masseren dan ben je vanuit Tiel binnen 10 minuten in mijn praktijk. Als een Voetreflexmassage nieuw voor je is, kom dan eerst voor een fijne ontspanningsmassage van je voeten en laat je aangenaam verrassen.

Voetreflextherapie

Voetreflextherapie is anders dan Voetreflexmassage. De therapievorm is uitgebreider en meer gericht op het verbeteren en ondersteunen van gezondheidsklachten. Er zijn meer behandelingen nodig en ook wat sneller opeenvolgend. Zo bereik je de beste resultaten. Ik begin dan ook met een uitgebreide intake en onderzoek van de voeten. Wil je weten of dit voor jouw klachten kan helpen? Neem dan even contact met me op.