Voetreflexmassage

Een heerlijke Voetreflexmassage vlakbij Tiel

Belangrijke dingen die je moet weten over Voetreflexmassage

Waarvoor is een Voetreflexmassage? Wat doet het met je? Wat kun je merken van deze vorm van massage? Welk effect heeft een Voetreflexmassage? Wie heeft baat bij deze massage? De antwoorden hierop zijn belangrijk en ik ga je er meer over vertellen.

Je zult lezen dat een Voetreflexmassage ervoor zorgt dat je je relaxter en rustiger voelt. De massage zorgt voor een betere doorstroming van bloed en energie (Qi) dat een positief effect op je gezondheid heeft. Je ervaart meer energie en minder klachten. Vrijwel iedereen mag een heerlijke en ontspannende Voetreflexmassage ontvangen.

Voetreflexmassage om te ontspannen

Je lichaam in je voeten

Je voeten bevatten zones die in verbinding staan met gebieden in je lichaam. Via onzichtbare meridianen maakt alles contact met elkaar. Je kunt het een beetje vergelijken met bloed- en lymfevaten die ook door je hele lichaam lopen . Deze vaten worden steeds kleiner en bereiken alle onderdelen tot in de kleinste cellen.

Als bloed en energie (Qi) goed stromen voel je je beter

Bloed bevat levensenergie (Qi) dat naar elke cel vervoerd wordt. Daarom is het belangrijk dat het bloed goed door kan stromen en alle cellen bereikt. Soms is er een blokkade in de doorstroming en dit geeft allerlei klachten. Bijvoorbeeld pijn of vermoeidheid. Met een Voetreflexmassage help je om het bloed en de energie weer beter te laten stromen en zo kunnen klachten verminderen.

Rust en ontspanning

Praktijk voor Voetreflexmassage

Mijn praktijk voor Voetreflexmassage bevindt zich in Kesteren, vlakbij Tiel. Wil je je voeten laten masseren dan ben je vanuit Tiel binnen 10 minuten in mijn praktijk. Als een Voetreflexmassage nieuw voor je is, kom dan eerst voor een fijne ontspanningsmassage van je voeten en laat je aangenaam verrassen. 

ERVARINGEN VAN KLANTEN

KLIK HIER om te lezen wat mijn klanten vertellen

Voetreflextherapie

Voetreflextherapie is anders dan Voetreflexmassage. De therapievorm is uitgebreider en meer gericht op het verbeteren en ondersteunen van gezondheidsklachten. Er zijn meer behandelingen nodig en ook wat sneller opeenvolgend. Zo bereik je de beste resultaten. We beginnen dan ook met een uitgebreide intake en onderzoek van de voeten. Wil je weten of dit voor jouw klachten kan helpen? Neem dan even contact met me op.

Voetreflexmassage om te ontspannen