Bewuster & Gezonder

Voetreflexmassage Rhenen

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Je zult lezen dat een Voetreflexmassage ervoor zorgt dat je je relaxter en rustiger voelt. De massage zorgt voor een betere doorstroming van bloed en energie (Qi) dat een positief effect op je gezondheid heeft. Je ervaart meer energie en minder klachten. Vrijwel iedereen mag een heerlijke en ontspannende Voetreflexmassage ontvangen.

Belangrijke dingen die je moet weten over Voetreflexmassage

Waarvoor is een Voetreflexmassage? Wat doet het met je? Wat kun je merken van deze vorm van massage? Welk effect heeft een Voetreflexmassage? Wie heeft baat bij deze massage? De antwoorden hierop zijn belangrijk en ik ga je er meer over vertellen.

Hoe werkt voetreflexmassage?

 

Je lichaam in je voeten

Je voeten bevatten zones die in verbinding staan met gebieden in je lichaam. Via onzichtbare meridianen maakt alles contact met elkaar. Je kunt het een beetje vergelijken met bloed- en lymfevaten die ook door je hele lichaam lopen . Deze vaten worden steeds kleiner en bereiken alle onderdelen tot in de kleinste cellen.

Als bloed en energie (Qi) goed stromen voel je je beter

Bloed bevat levensenergie (Qi) dat naar elke cel vervoerd wordt. Daarom is het belangrijk dat het bloed goed door kan stromen en alle cellen bereikt. Soms is er een blokkade in de doorstroming en dit geeft allerlei klachten. Bijvoorbeeld pijn of vermoeidheid. Met een Voetreflexmassage help je om het bloed en de energie weer beter te laten stromen en zo kunnen klachten verminderen.

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Praktijk voor Voetreflexmassage in de buurt van Rhenen

 

Mijn Voetreflexmassagepraktijk bevindt zich in Kesteren. Rhenen ligt aan de noordkant van de rivier de Rijn en Kesteren aan de zuidkant. Je bent er zó! Rhenen ligt ook een stuk hoger: op de Utrechtse Heuvelrug en is ook bekend om Ouwehands dierenpark. Inwoners van Rhenen weten mijn praktijk gelukkig goed te vinden en komen hier genieten van een heerlijke en ontspannende massage.

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Voetreflexmassage voor meer rust

 

De reden om een Voetreflexmassage te ondergaan kan zijn omdat je even een moment helemaal voor jezelf wilt nemen en tot rust wilt komen. Door de voeten te laten masseren voelt dit haast als een volledige lichaamsmassage. Wellicht heb je bepaalde gezondheidsklachten en ook daarvoor is een voetreflexmassage in te zetten. Dit overleg ik samen met jou. Het is heel bijzonder hoeveel verlichting een massage van je voeten voor je gezondheid kan betekenen.