Voetreflexmassage Ochten

Geniet van een Voetreflexmassage vlakbij Ochten

Belangrijke dingen die je moet weten over Voetreflexmassage

Waarvoor is een Voetreflexmassage? Wat doet het met je? Wat kun je merken van deze vorm van massage? Welk effect heeft een Voetreflexmassage? Wie heeft baat bij deze massage? De antwoorden hierop zijn belangrijk en ik ga je er meer over vertellen.

Je zult lezen dat een Voetreflexmassage ervoor zorgt dat je je relaxter en rustiger voelt. De massage zorgt voor een betere doorstroming van bloed en energie (Qi) dat een positief effect op je gezondheid heeft. Je ervaart meer energie en minder klachten. Vrijwel iedereen mag een heerlijke en ontspannende Voetreflexmassage ontvangen.

Voetreflexmassage Ochten

Hoe werkt voetreflexmassage?

Je lichaam in je voeten

Je voeten bevatten zones die in verbinding staan met gebieden in je lichaam. Via onzichtbare meridianen maakt alles contact met elkaar. Je kunt het een beetje vergelijken met bloed- en lymfevaten die ook door je hele lichaam lopen. Deze vaten worden steeds kleiner en bereiken alle onderdelen tot in de kleinste cellen.

Als bloed en energie (Qi) goed stromen voel je je beter

Bloed bevat levensenergie (Qi) dat naar elke cel vervoerd wordt. Daarom is het belangrijk dat het bloed goed door kan stromen en alle cellen bereikt. Soms is er een blokkade in de doorstroming en dit geeft allerlei klachten. Bijvoorbeeld pijn of vermoeidheid. Met een Voetreflexmassage help je om het bloed en de energie weer beter te laten stromen en zo kunnen klachten verminderen. 

Voetreflexmassage Ochten

Praktijk voor Voetreflexmassage in de buurt van Ochten

Mijn praktijk voor Voetreflexmassage bevindt zich in Kesteren, een dorp direct naast Ochten. Beide dorpen liggen in de Betuwe, een omgeving die bekend staat om zijn vele fruitbomen.  Een fijne omgeving om even helemaal tot rust te komen. Als je dan ook nog eens je voeten laat masseren in de buurt van Ochten, dan ga je helemaal ZEN weer naar huis toe!

ERVARINGEN VAN KLANTEN

KLIK HIER om te lezen wat mijn klanten vertellen

De praktijk bevindt zich in mijn huis op de begane grond en is goed te bereiken. Ook kun je altijd je auto dichtbij parkeren. Hoe fijn is dat! Er heerst rust in mijn praktijk en ik neem de tijd voor jou, ik kan ook goed luisteren. Je geniet het meeste van de massage als je je op je gemak voelt en kunt ontspannen. Kom het maar ervaren. 

WIST JE DAT in februari 1995 vrijwel heel de Betuwe geëvacueerd moest worden vanwege de enorm hoge waterstanden?! Het water van de Waal stond zo hoog dat een dijkdoorbraak dreigde. Ochr=ten, Kesteren, Lienden en omringende dorpen liepen leeg en moesten een veilig heenkomen zoeken. Gelukkig is dat allemaalgoed afgelopen, de dijken zijn verzwaard en de dorpen weer bewoond.

Voetreflexmassage Ochten