Voetreflexmassage Lienden

Voetreflexmassage vlakbij Lienden

Belangrijke dingen die je moet weten over Voetreflexmassage

Waarvoor is een Voetreflexmassage? Wat doet het met je? Wat kun je merken van deze vorm van massage? Welk effect heeft een Voetreflexmassage? Wie heeft baat bij deze massage? De antwoorden hierop zijn belangrijk en ik ga je er meer over vertellen.

Je zult lezen dat een Voetreflexmassage ervoor zorgt dat je je relaxter en rustiger voelt. De massage zorgt voor een betere doorstroming van bloed en energie (Qi) dat een positief effect op je gezondheid heeft. Je ervaart meer energie en minder klachten. Vrijwel iedereen mag een heerlijke en ontspannende Voetreflexmassage ontvangen.

Voetreflexmassage Lienden

Hoe werkt Voetreflexmassage?

Je lichaam in je voeten

Je voeten bevatten zones die in verbinding staan met gebieden in je lichaam. Via onzichtbare meridianen maakt alles contact met elkaar. Je kunt het een beetje vergelijken met bloed- en lymfevaten die ook door je hele lichaam lopen. Deze vaten worden steeds kleiner en bereiken alle onderdelen tot in de kleinste cellen.

Als bloed en energie (Qi) goed stromen voel je je beter

Bloed bevat levensenergie (Qi) dat naar elke cel vervoerd wordt. Daarom is het belangrijk dat het bloed goed door kan stromen en alle cellen bereikt. Soms is er een blokkade in de doorstroming en dit geeft allerlei klachten. Bijvoorbeeld pijn of vermoeidheid. Met een Voetreflexmassage help je om het bloed en de energie weer beter te laten stromen en zo kunnen klachten verminderen. 

Voetreflexmassage Lienden

Praktijk voor Voetreflexmassage vlakbij Lienden

Mijn voetreflexmassagepraktijk bevindt zich in Kesteren op 5 kilometer afstand van Lienden. Op een mooie dag is het heerlijk om over de dijkjes naar Kesteren te fietsen. Zo kun je alvast genieten van de landelijke omgeving en wat ontspannen. Door je voeten te laten masseren geef je jezelf een cadeautje. Je hoeft even helemaal niets en komt tot rust. Dit heeft een positieve uitwerking op je gezondheid en welbevinden.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

KLIK HIER om te lezen wat mijn klanten vertellen

Laat je voeten masseren

In mijn voetreflexpraktijk in Kesteren, vlakbij Lienden, kun je terecht voor een heerlijke massage van je voeten. Deze vorm van masseren kan ingezet worden om diverse gezondheidsklachten te verminderen. Daarover kun je meer lezen op de pagina over Voetreflexmassage. Veel gezondheidsklachten hebben (in)direct met een bepaalde vorm van stress te maken. Daarom is het goed, zelfs nódig, om momenten van ontspanning en rust in te bouwen. Het laten masseren van je voeten is hier heel geschikt voor.

Voetreflexmassage Lienden