Aanbieding!

VoetreflexPlus™ massage

 60,00  36,00

Maakt u eerst een afspraak vóórdat u voor deze activiteit betaalt?

Categorie:

Een VoetreflexPlus™ massage

Vooral zeer ontspannend, maar deze massage kan zeker ook een positief effect hebben op de algehele gezondheid! Inclusief een voetenbad met magnesium maakt dit alles tot een heerlijke ervaring. Kom het beleven.

Een Supermarktsafari met Hanneke

Vind je het lastig om op een gezonde(re) manier boodschappen te doen in de supermarkt? Waar kun je allemaal op letten? Hoe lees je een etiket? Hoeveel suiker zit er in een product? Welke alternatieven zijn er allemaal?

Het kan inderdaad best lastig zijn om een antwoord te krijgen op al deze vragen als je nét gaat beginnen om je hierin te verdiepen. Het lijkt een hele zoektocht in de jungle van de supermarkt ;-).

Toch is het makkelijker dan je misschien denkt. Er zijn een aantal basisregels waarmee het vrij eenvoudig is om gezondere producten te kiezen en daarmee beter voor jezelf te zorgen. Wil je weten hoe dit werkt? Vraag dan een Supermarktsafari bij me aan en ik ga met jou boodschappen doen in de JUMBO te LIENDEN. We ontmoeten elkaar in de food-/koffiecorner en maken daar eerst even kennis met elkaar. Je kunt deze safari voor jou alleen afspreken, maar een groepje van maximaal 6 mensen is ook mogelijk! Zie ik je binnenkort? Maak wel even eerst een AFSPRAAK met me!