Numerologie van het Pentagram

 75,00

Met de numerologie van het Pentagram kun je meer over jezelf leren. Je geboortedatum is het uitgangspunt. Wat zegt dit over jou? In heel 2022 neem ik je mee in de lessen die ik hierover leer. In jouw persoonlijk Pentagram kun je meer te weten komen over jouw kwaliteiten, uitdagingen, groeimogelijkheden en karaktereigenschappen. Sta je open voor deze bijzondere methode om meer inzicht in jezelf te krijgen? Meld je dan aan! Deze aanbieding geldt alleen voor 2022 en voor maximaal 10 mensen.

Op voorraad

Categorieën: ,

Numerologie van het Pentagram

Met de numerologie van het Pentagram kun je meer over jezelf leren. Je geboortedatum is het uitgangspunt. Wat zegt dit over jou? In heel 2022 neem ik je mee in de lessen die ik hierover leer. In jouw persoonlijk Pentagram kun je meer te weten komen over jouw kwaliteiten, uitdagingen, groeimogelijkheden en karaktereigenschappen.

Deze methode werkt met de inzichten uit en de energie van het Aquariustijdperk. De blauwdruk van je ziel ligt verborgen in je geboortedatum. Ben je hier nieuwsgierig naar? Alleen in 2022 heb ik plaats voor 10 mensen die gebruik kunnen maken van de kennismakingsaanbieding. Je ontvangt dan 10 x per jaar een schriftelijk uitgewerkt verslag van me.

Sta je open voor deze bijzondere methode om meer inzicht in jezelf te krijgen? Meld je dan aan!