Keukenexperiment

 97,00

Maakt u eerst een afspraak vóórdat u voor deze activiteit betaalt?

Categorie:

Bewuster en Gezonder in de keuken

Heb je geen inspiratie om iets lekkers en gezonds in de keuken te maken? Of het nu om ontbijt, lunch of avondeten gaat. Of een lekkere, gezonde en voedzame snack.

Veel mensen vinden dit in de praktijk lastig en maken vaak maar weer hetzelfde. Experimenteren kost te veel tijd of je weet niet waar te beginnen. Welke ingrediënten kun je allemaal gebruiken? Geef je dan op voor een KEUKENEXPERIMENT onder persoonlijke begeleiding. Gewoon 1-op-1 samen iets lekkers maken.

Lijkt dit je iets? Stuur me een mail met je wensen en vragen en dan maken we een afspraak. Jij vertelt wat je wilt maken en we gaan hiermee samen aan de slag! Intussen is er natuurlijk ook tijd om vragen te stellen over voeding.

Een Supermarktsafari met Hanneke

Vind je het lastig om op een gezonde(re) manier boodschappen te doen in de supermarkt? Waar kun je allemaal op letten? Hoe lees je een etiket? Hoeveel suiker zit er in een product? Welke alternatieven zijn er allemaal?

Het kan inderdaad best lastig zijn om een antwoord te krijgen op al deze vragen als je nét gaat beginnen om je hierin te verdiepen. Het lijkt een hele zoektocht in de jungle van de supermarkt ;-).

Toch is het makkelijker dan je misschien denkt. Er zijn een aantal basisregels waarmee het vrij eenvoudig is om gezondere producten te kiezen en daarmee beter voor jezelf te zorgen. Wil je weten hoe dit werkt? Vraag dan een Supermarktsafari bij me aan en ik ga met jou boodschappen doen in de JUMBO te LIENDEN. We ontmoeten elkaar in de food-/koffiecorner en maken daar eerst even kennis met elkaar. Je kunt deze safari voor jou alleen afspreken, maar een groepje van maximaal 6 mensen is ook mogelijk! Zie ik je binnenkort? Maak wel even eerst een AFSPRAAK met me!