Voetreflexmassage

geeft rust en ontspanning

Privacyverklaring van Bewuster en Gezonder

Wie geeft de Voetreflexmassage?

Voorstellen

Mijn naam is Hanneke van Roekel en ik vind het heerlijk om jou een ontspannende massage van je voeten te geven. Als gediplomeerd VoetreflexPlus™ therapeut kan ik verschillende massages inzetten om jou te ondersteunen naar een betere gezondheid.

Gezondheid

Ik ben altijd bezig geweest met het begrip ‘Gezondheid’ en heb hier op verschillende manieren mee gewerkt. Met een voetreflexmassage kan ik zones en drukpunten op je voeten en onderbenen masseren om zo de werking van organen en meridianen te optimaliseren. Daar vertel ik je tijdens een bezoek aan mijn praktijk graag meer over.

Luisterend oor

Ik luister ook graag naar jou en de vragen die je hebt. Daar neem ik graag de tijd voor!

Voetreflexmassage

Wat doet een Voetreflexmassage?

Ontspanning

Allereerst heeft het masseren van je voeten een heerlijk ontspannende werking. Het helpt wel als je jezelf hier aan over kunt geven. Laat het maar gewoon gebeuren, dat is het beste.

Hele lichaam

In je voeten wordt je hele lichaam met al zijn organen weerspiegeld en zo kan je hele lichaam gemasseerd worden via je voeten. Hoe bijzonder is dat! Door het aanraken en masseren komen er hormonen vrij die voor deze ontspannende werking zorgen.

Betere doorstroming

Doordat je meer ontspannen raakt, geef je je lichaam de kans om bloed en energie beter te laten stromen en afvalstoffen af te voeren.

Als je dit regelmatig doet zul je je gezonder en fitter gaan voelen. Natuurlijk zijn er ook nog andere zaken die daar bij kunnen helpen. Dit kunnen we samen bespreken.

Voetreflexmassage

Bij welke klachten helpt een Voetreflexmassage?

Veel gezondheidsklachten

Omdat je voeten je hele lichaam weerspiegelen kan het bij zeer veel gezondheidsklachten ondersteunend werken.

Stress

In deze tijd ervaren veel mensen een of andere vorm van stress, dus dat is wel een heel belangrijke klacht waar een voetreflexmassage bij uitstek geschikt voor is!

Veel gezondheidsklachten hebben hier dan ook mee te maken. Veel voorkomende klachten in mijn praktijk zijn:

 

  • Slecht slapen
  • Spier- en gewrichtspijnen
  • Hoofdpijn
  • Concentratieproblemen
  • Spijsverteringsklachten
  • Obstipatie
  • Vermoeidheid
  • Hormonale verstoringen