Bewuster & Gezonder

Voetreflexmassage in Gelderland

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Je zult lezen dat een Voetreflexmassage ervoor zorgt dat je je relaxter en rustiger voelt. De massage zorgt voor een betere doorstroming van bloed en energie (Qi) dat een positief effect op je gezondheid heeft. Je ervaart meer energie en minder klachten. Vrijwel iedereen mag een heerlijke en ontspannende Voetreflexmassage ontvangen.

Belangrijke dingen die je moet weten over Voetreflexmassage

Waarvoor is een Voetreflexmassage? Wat doet het met je? Wat kun je merken van deze vorm van massage? Welk effect heeft een Voetreflexmassage? Wie heeft baat bij deze massage? De antwoorden hierop zijn belangrijk en ik ga je er meer over vertellen.

Je lichaam in je voeten

Je voeten bevatten zones die in verbinding staan met gebieden in je lichaam. Via onzichtbare meridianen maakt alles contact met elkaar. Je kunt het een beetje vergelijken met bloed- en lymfevaten die ook door je hele lichaam lopen . Deze vaten worden steeds kleiner en bereiken alle onderdelen tot in de kleinste cellen.

Als bloed en energie (Qi) goed stromen voel je je beter

Bloed bevat levensenergie (Qi) dat naar elke cel vervoerd wordt. Daarom is het belangrijk dat het bloed goed door kan stromen en alle cellen bereikt. Soms is er een blokkade in de doorstroming en dit geeft allerlei klachten. Bijvoorbeeld pijn of vermoeidheid. Met een Voetreflexmassage help je om het bloed en de energie weer beter te laten stromen en zo kunnen klachten verminderen.

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Praktijk voor Voetreflexmassage in Gelderland

 

Mijn praktijk voor Voetreflexmassage bevindt zich in Kesteren wat in het Zuid-Westen van  Gelderland ligt. De iets grotere plaatsen in de omgeving zijn Tiel, Rhenen, Veenendaal, Arnhem en Nijmegen.

Voetreflexmassage is een complementaire behandeling om gezondheidsklachten te behandelen en verbeteren. Via meridianen zijn bepaalde zones op de voet verbonden met organen en systemen in het hele lichaam. Ook de accupunctuur maakt gebruik van deze meridianen. Als de energie goed stroomt in deze meridianen heeft dit een positief effect op de algehele gezondheid en het welbevinden.

Voetreflexmassage bij Bewuster en Gezonder in Kesteren.

Voetreflextherapie in Gelderland

Er is een verschil tussen Voetreflextherapie en Voetreflexmassage. Met een therapeutische behandeling werk je meer gericht aan gezondheidsklachten terwijl een massage meer algemeen ontspannend werkt. Maar ook een therapeutische massage heeft een zeer ontspannend effect. Zowel voor voetreflextherapie als een meer algemene voetmassage kunt u bij terecht in mijn voetreflexpraktijk in Kesteren.

Twijfelt u tussen (een aantal) therapeutische massages of de meer op ontspanning gerichte voetreflexmassages? Indien u bepaalde gezondheidsklachten hebt waar de reguliere gezondheidszorg niet zo goed raad mee weet, kan Voetreflextherapie een goede keuze zijn. Vanzelfsprekend kunt u altijd met mij overleggen. Neem vrijblijvend contact met me op en we komen dan samen tot de beste oplossing.