Persoonlijke Ontwikkeling

Numerologie van het Pentagram

Getallen hebben een betekenis. Bewuster en Gezonder Kesteren.

Met deze methode zet je de cijfers van je geboortedatum op een bepaalde manier rondom de 5 punten van het Pentagram (= 5 puntige ster). Elk getal heeft een bepaalde betekenis. Dit komt omdat ze verbonden zijn met de trilling van planeten en deze hebben invloed op jou. Door de getallen van je geboortedatum in het Pentagram te zetten is het inzichtelijk om te ontdekken welke betekenis dit voor jou kan hebben.

Getallen

 

In het Pentagram worden de cijfers van jouw geboortedatum in een bepaalde volgorde gezet. Door alle cijfers van je geboortedatum bij elkaar op te tellen krijg je nog een getal. Dit is je levenslesgetal. Dit kun je zien als een soort blauwdruk die je mee hebt gekregen voor dit leven met informatie over de taken die je te doen hebt. De losse cijfers geven informatie over de hulpmiddelen die je hebt om je levensdoel te bereiken. Dit klinkt misschien wat abstract, maar zie het als je karaktereigenschappen.

Geboortedatum

 

Het geboortejaar geeft informatie over het lichaam, de geboortemaand over de ziel en de dag heeft met de geest te maken. Door alle getallen ten opzichte van elkaar te bekijken worden blokkades zichtbaar en gebieden waarop je je nog kunt ontwikkelen. Na je geboorte zijn er diverse periodes waarin je je ontwikkelt. Ook deze kunnen aangegeven worden met hulp van het Pentagram.

Getallen in je geboortedatum hebben een betekenis. Bewuster en Gezonder Kesteren.

Pentagram

 

 

Mens in Pentagram

 

 

 

 

 

 

 

Het figuur van het Pentagram kun je als een abstracte mensvorm zien. Hierbij is de bovenste punt het hoofd, de twee zijarmen zijn de armen en de twee naar beneden gerichte punten staan voor de benen.

Jouw persoonlijke Pentagram

 

Deze dienst heb ik momenteel gepauzeerd. Mocht je dit lezen en interesse hebben, stuur me gerust een bericht.