Suikervrij Genieten

WANNEER IS DEZE METHODE IETS VOOR JOU?

 • Jij bent verward en gefrustreerd over wat je nou wel of niet kunt eten om je fitter en gezonder te voelen
 • Jij weet niet meer wat je kunt doen om een normaal, gezond gewicht te bereiken en behouden
 • Jij bent helemaal klaar met dat eeuwige ge-jo-jo!
 • Jij wilt eindelijk wel eens weten hoe het nou zit met gezonde voeding
 • Jij bent op zoek naar eerlijke en duidelijke informatie voor jezelf
 • Jij weet niet waar je op kunt letten als je producten in de supermarkt koopt
 • Jij wilt weten hoe je een etiket leest
 • Jij houdt ervan om nieuwe recepten uit te proberen
 • Jij bent gemotiveerd om actie te nemen!
 • Jij vindt het fijn dat er iemand is aan wie je je vragen kunt stellen
 • Jij kiest NU voor jezelf omdat jij de enige bent die dat kan doen!

NA Suikervrij Genieten

WAT KAN HET RESULTAAT ZIJN NA AFLOOP VAN SUIKERVRIJ GENIETEN?

 • Jij voelt je lekkerder in je vel en blij met je lijf
 • Jij ervaart méér energie en vitaliteit
 • Jij merkt enorm veel verbetering in je concentratievermogen
 • Jij slaapt beter en dieper
 • Jij hebt veel minder last van je buik
 • Jij merkt dat je hoofdpijn minder wordt
 • Jij bent veel langer verzadigd
 • Jij hebt veel minder trek tussendoor
 • Jij ervaart nieuwe smaaksensaties
 • Jij hebt genoeg aan 3 maaltijden per dag
 • Jij kunt makkelijker voor jezelf kiezen
 • Jij snapt nu hoe je goed en gezond kunt eten

Zelfstandig Suikervrij Genieten

Suikervrij Genieten kan je enorm veel voordelen voor je gezondheid en gewicht opleveren! Kom eindelijk uit die vicieuze cirkel van maar blijven eten en je steeds ongezonder en zwaarder te voelen.

Gratis oriënterend gesprek aanvragen

Vraag hier een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek met me aan. Nadat je een aantal vragen hebt beantwoord, help ik je graag om een keuze te maken die het beste bij jouw situatie past.

Een inhoudelijk sterk programma met véél nuttige informatie en TOP-recepten! Prima begeleiding via de Whatsapp en andere Social media. Ik ben me veel meer bewust geworden van wat gezond(er) voor me is en voel me veel fitter!

Harry : Bewuster en Fitter!

Het programma is mega uitgebreid en de dagelijkse mails houden je bij de les. De bijbehorende recepten zijn goed toegankelijk en niet moeilijk te maken. Hanneke is altijd bereid om vragen te beantwoorden en reageert ook heel snel! Ik heb ervaren dat suiker wel degelijk heel veel invloed heeft op mijn manier van leven en voel me veel beter door dit te schrappen. Naast wat gewichtsverlies, wat voor mij niet het belangrijkste was heb ik meer en constantere energie en diverse lichamelijke klachten en kwaaltjes zijn verminderd of weg. Ik slaap beter en heb minder pijn in mijn rechterzij (waarvan de doktoren niet weten wat het is). Een aanrader voor iedereen die de gezonder wil worden op een andere manier dan met veel diëten.

P.K. : Meer Energie, klachten en kwalen zijn verminderd!

Het programma bevat veel en duidelijke informatie met handige, makkelijke en lekkere recepten. Mijn belangrijkste inzicht is wel dat ik geleerd heb beter etiketten te lezen! Verder ervaar ik geen pieken meer in de bloedsuiker en is mijn hoofdpijn minder geworden. De begeleiding was prima en ik raad dit programma zeker aan om aan je gezondheid te werken, een gezondere manier van eten te leren en daarnaast voor als je wilt afvallen.

Marieke v.d. B. : Beter etiketten lezen en minder hoofdpijn!

Hanneke, jouw tips, inzichten en recepten die ik per mail krijg zijn zo motiverend, je helpt me daar ontzettend mee om bewust te worden, hoeveel we ongevraagd aan suiker binnen krijgen.

Irma Molenaar : Motiverend!

2 weken Suikervrije Uitdaging gedaan om erachter te komen of mijn klachten (fibromyalgie) en opvliegers zouden verminderen. Ik kreeg meer energie en de opvliegers werden aanzienlijk minder. Leuke bijkomstigheid was dat ik ook 2 kg afviel! De begeleiding van Hanneke was super! Nu voor mezelf een goeie balans zien te vinden, iets minder streng maar zeker met weinig suiker!

Karen van der Heijden : Minder opvliegers en afvallen!

Ik ben me ervan bewust dat ik teveel suiker eet en drinkt. De online begeleiding van Hanneke vond ik heel goed, duidelijk en to the point. Goed uitgelegd en niet vlug, vlug. Ik merk heel duidelijk dat ik door emoties keuzes maak die ik eigenlijk niet wil maken”.

M.B. : Emoties bepalen mijn keuzes

Jannie heeft alleen maar een paar eenvoudige tips gekregen om van haar maagzuur af te komen en dit schrijft zij: ‘ik ben van het maagzuur af!!!’

Jannie van Blitterswijk : Ik ben van het maagzuur af!

Hanneke heeft mij op weg geholpen met het oppakken van een nieuw eetpatroon. Geen suikers en verkeerde koolhydraten meer. Geen gebruik meer maken van alle bekende kant-en-klare pakjes. Het is gelukt! Mijn concentratievermogen is enorm vooruitgegaan en er zijn langzaam maar zeker ook kilo’s verdwenen! Fijne begeleiding, luisterend oor, veel advies en inspiratie voor recepten en advies over producten. Samen met mijn gezin zijn de 3 maaltijden veranderd in gezonde maaltijden welke eenvoudig samengesteld kunnen worden. We zijn goed op weg en gaan er zeker meer en meer onze eigen gewoontes van maken.

Bertina : Concentratievermogen enorm vooruit gegaan!

Het was even een omschakeling, maar wel met het nodige resultaat! Doordat ik het heel benauwd had en last van mijn darmen, adviseerde Hanneke om te starten met een glutenvrij, lactosevrij en suikervrij voedingspatroon. Met haar goede begeleiding is dat gelukt. Ik voel me fitter, heb meer energie en ben meer dan 10 kg afgevallen en zo’n 3 maten kleiner in kleding. Geen behoefte aan zoetigheid meer. Na verloop van tijd kon ik zelfs mijn astma medicatie laten staan. Echt, het is de moeite waard, een dikke 8!

Marrie Bosch-van Kalkeren : 3 kledingmaten kleiner en van de astma medicatie af!