TEST…. TEST…. TEST…. TEST….. 

De EERSTE stap naar een SLANKER, FITTER en GEZONDER leven begint HIER

 

  • Duidelijke informatie
  • Eenvoudig toe te passen
  • Persoonlijke begeleiding

HET GEVAAR VAN SUIKER  ⇒

EENVOUDIG SUIKERVRIJ & GEZOND GENIETEN

 

De EERSTE stap naar een SLANKER, FITTER en GEZONDER leven begint HIER

 

  • Duidelijke informatie
  • Eenvoudig toe te passen
  • Persoonlijke begeleiding

VERWARRING en FRUSTRATIE

 

Er is véél informatie over gezonde(re) voeding en hierdoor kan het ook erg verwarrend worden! Herken je dat?

Je leest er over, je let op bij het boodschappen doen in de supermarkt en je denkt écht dat je goed bezig bent!

Maar ja, je voelt je nog steeds niet fit, je gewicht blijft maar schommelen en je raakt onderhand aardig gefrustreerd.

Waarom lukt het allemaal niet? Wat doe je verkeerd? Is het wel mogelijk om eenvoudig en gezonder te eten?

Net als jij, heb ik hier ook mee te maken gehad! Het antwoord op de laatste vraag is een VOLMONDIG ‘JA’!

 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

 

Iedereen is UNIEK. Elk voedingspatroon is uniek. Wat voor de één werkt, hoeft niet voor jou te werken.

Toch zijn er zeker algemene basisrichtlijnen te geven die voor iedereen gelden.

Daarnaast kun je gaan ontdekken wat het beste bij jou past. In jouw eigen tempo.

JIJ staat centraal, wat zijn jouw wensen en mogelijkheden? Samen kunnen we dit gaan ontdekken!

Persoonlijke begeleiding, voor een bepaalde periode, kan hierbij zeer waardevol zijn!

GRATIS KENNIS MAKEN kan altijd!

Boek een Supermarktsafari

Weet jij ook niet meer waar je op kunt letten als je gezonder boodschappen wilt doen? Vind jij het maar verwarrend en frustrerend? Dan ga ik je helpen!

 

  • Etiketten lezen
  • Alternatieven zoeken
  • Basisregels
  • De route

Een inhoudelijk sterk programma met véél nuttige informatie en TOP-recepten! Prima begeleiding via de Whatsapp en andere Social media. Ik ben me veel meer bewust geworden van wat gezond(er) voor me is en voel me veel fitter!

Harry : Bewuster en Fitter!

Het programma is mega uitgebreid en de dagelijkse mails houden je bij de les. De bijbehorende recepten zijn goed toegankelijk en niet moeilijk te maken. Hanneke is altijd bereid om vragen te beantwoorden en reageert ook heel snel! Ik heb ervaren dat suiker wel degelijk heel veel invloed heeft op mijn manier van leven en voel me veel beter door dit te schrappen. Naast wat gewichtsverlies, wat voor mij niet het belangrijkste was heb ik meer en constantere energie en diverse lichamelijke klachten en kwaaltjes zijn verminderd of weg. Ik slaap beter en heb minder pijn in mijn rechterzij (waarvan de doktoren niet weten wat het is). Een aanrader voor iedereen die de gezonder wil worden op een andere manier dan met veel diëten.

P.K. : Meer Energie, klachten en kwalen zijn verminderd!

Het programma bevat veel en duidelijke informatie met handige, makkelijke en lekkere recepten. Mijn belangrijkste inzicht is wel dat ik geleerd heb beter etiketten te lezen! Verder ervaar ik geen pieken meer in de bloedsuiker en is mijn hoofdpijn minder geworden. De begeleiding was prima en ik raad dit programma zeker aan om aan je gezondheid te werken, een gezondere manier van eten te leren en daarnaast voor als je wilt afvallen.

Marieke v.d. B. : Beter etiketten lezen en minder hoofdpijn!

Hanneke, jouw tips, inzichten en recepten die ik per mail krijg zijn zo motiverend, je helpt me daar ontzettend mee om bewust te worden, hoeveel we ongevraagd aan suiker binnen krijgen.

Irma Molenaar : Motiverend!

2 weken Suikervrije Uitdaging gedaan om erachter te komen of mijn klachten (fibromyalgie) en opvliegers zouden verminderen. Ik kreeg meer energie en de opvliegers werden aanzienlijk minder. Leuke bijkomstigheid was dat ik ook 2 kg afviel! De begeleiding van Hanneke was super! Nu voor mezelf een goeie balans zien te vinden, iets minder streng maar zeker met weinig suiker!

Karen van der Heijden : Minder opvliegers en afvallen!

Ik ben me ervan bewust dat ik teveel suiker eet en drinkt. De online begeleiding van Hanneke vond ik heel goed, duidelijk en to the point. Goed uitgelegd en niet vlug, vlug. Ik merk heel duidelijk dat ik door emoties keuzes maak die ik eigenlijk niet wil maken”.

M.B. : Emoties bepalen mijn keuzes

Jannie heeft alleen maar een paar eenvoudige tips gekregen om van haar maagzuur af te komen en dit schrijft zij: ‘ik ben van het maagzuur af!!!’

Jannie van Blitterswijk : Ik ben van het maagzuur af!

Hanneke heeft mij op weg geholpen met het oppakken van een nieuw eetpatroon. Geen suikers en verkeerde koolhydraten meer. Geen gebruik meer maken van alle bekende kant-en-klare pakjes. Het is gelukt! Mijn concentratievermogen is enorm vooruitgegaan en er zijn langzaam maar zeker ook kilo’s verdwenen! Fijne begeleiding, luisterend oor, veel advies en inspiratie voor recepten en advies over producten. Samen met mijn gezin zijn de 3 maaltijden veranderd in gezonde maaltijden welke eenvoudig samengesteld kunnen worden. We zijn goed op weg en gaan er zeker meer en meer onze eigen gewoontes van maken.

Bertina : Concentratievermogen enorm vooruit gegaan!

Het was even een omschakeling, maar wel met het nodige resultaat! Doordat ik het heel benauwd had en last van mijn darmen, adviseerde Hanneke om te starten met een glutenvrij, lactosevrij en suikervrij voedingspatroon. Met haar goede begeleiding is dat gelukt. Ik voel me fitter, heb meer energie en ben meer dan 10 kg afgevallen en zo’n 3 maten kleiner in kleding. Geen behoefte aan zoetigheid meer. Na verloop van tijd kon ik zelfs mijn astma medicatie laten staan. Echt, het is de moeite waard, een dikke 8!

Marrie Bosch-van Kalkeren : 3 kledingmaten kleiner en van de astma medicatie af!

Suikervrij Genieten

Doorbreek je Suikerverslaving
Door mee te doen aan Suikervrij Genieten leer je op een eenvoudige en praktische manier hoe je Suiker kunt herkennen en vermijden. Je wordt je er stap voor stap van bewust hoe een gezond voedingspatroon er uit hoort te zien en waarom. Inclusief veel recepten om jou te helpen en inspireren!

Resultaat met De EetLijn!

Elke dag gezonder en energieker!
De EetLijn is een compleet Gezondheidsprogramma! Hier worden bizar goede resultaten mee behaald. Lekker eten, genieten en óók nog eens gezonder worden en afvallen? Dat kan allemaal met De EetLijn. Het programma biedt structuur, houvast en heerlijke recepten.

Coaching op maat

Persoonlijk maatwerk
In een persoonlijk coachingstraject staat maatwerk voorop. Jouw huidige voedingsgewoontes, wensen en mogelijkheden zijn het uitgangspunt. Waar wil je aan werken? Wat vind jij het belangrijkste? Welk tempo past bij jou? Hoeveel en wat voor soort hulp heb je nodig?

7 manieren om Veilig te Overlevenzonder Suiker (inclusief recepten)

Naast het GRATIS Eboek kun je er óók voor kiezen om nóg meer en uitgebreidere informatie te ontvangen waar je echt praktisch mee aan de slag kunt gaan om jouw gezondheid en gewicht te verbeteren!

Dan ontvang je gedurende 3 weken nog 7 mails die dieper op de informatie uit het Eboek ingaan en daarna ontvang je (on)regelmatig Gezonde Inspiratiemails.

Het Gevaar van Suiker Eboek

Eboek en extra informatie

Je aanvraag is ontvangen! Het Eboek is naar je onderweg.