Klanten vertellen

Ingezonden reacties van mijn klanten

Heerlijk ontspannen

LOTTE

Heerlijke massage

LIA

Heerlijke behandeling

YVONNE

Ik voel me veel energieker!

DIRKJE

Goed geslapen!

Emma

Ik vond het heerlijk, heb ook goed geslapen . Kom snel weer terug

Veel minder klachten

Brenda

Ik had nog al wat klachten. Maar Hanneke heeft veel problemen verholpen. Brenda

Beter geslapen

Wim

Prettige behandeling met goede uitleg. Na de behandeling 2 nachten goed geslapen en minder misselijk geweest.

Rustiger benen

J.

Na de behandeling als een blok in slaap gevallen en mijn benen voelen veel rustiger aan (héél prettig!) en ook de darmen lijken beter te werken. 

Emoties bepalen mijn keuzes!

M.B.

Ik ben me ervan bewust dat ik teveel suiker eet en drinkt. De online begeleiding van Hanneke vond ik heel goed, duidelijk en to the point. Goed uitgelegd en niet vlug, vlug. Ik merk heel duidelijk dat ik door emoties keuzes maak die ik eigenlijk niet wil maken”.

3 Kledingmaten kleiner en van de astma medicatie af!

MARRIE BOSCH-VAN KALKEREN

Het was even een omschakeling, maar wel met het nodige resultaat! Doordat ik het heel benauwd had en last van mijn darmen, adviseerde Hanneke om te starten met een glutenvrij, lactosevrij en suikervrij voedingspatroon. Met haar goede begeleiding is dat gelukt. Ik voel me fitter, heb meer energie en ben meer dan 10 kg afgevallen en zo’n 3 maten kleiner in kleding. Geen behoefte aan zoetigheid meer. Na verloop van tijd kon ik zelfs mijn astma medicatie laten staan. Echt, het is de moeite waard, een dikke 8!

Fijn dat Hanneke zo betrokken is

H.d.L.

Veel geleerd de afgelopen periode! Fijn dat Hanneke zo betrokken is, doorvraagt en informatie geeft. De smaak van ‘geen suiker’ heb ik te pakken!