Klanten vertellen

Ingezonden reacties van mijn klanten

Heerlijke massage (VoetreflexPlus™ massage)

LIA

Heerlijke behandeling (VoetreflexPlus™ behandeling)

YVONNE

Ik voel me veel energieker! (VoetreflexPlus™ behandeling)

DIRKJE

Bewuster en Fitter!

HARRIE

Een inhoudelijk sterk programma met véél nuttige informatie en TOP-recepten! Prima begeleiding via de Whatsapp en andere Social media. Ik ben me veel meer bewust geworden van wat gezond(er) voor me is en voel me veel fitter!

Meer Energie, klachten en kwalen zijn verminderd!

P.K.

Het programma is mega uitgebreid en de dagelijkse mails houden je bij de les. De bijbehorende recepten zijn goed toegankelijk en niet moeilijk te maken. Hanneke is altijd bereid om vragen te beantwoorden en reageert ook heel snel! Ik heb ervaren dat suiker wel degelijk heel veel invloed heeft op mijn manier van leven en voel me veel beter door dit te schrappen. Naast wat gewichtsverlies, wat voor mij niet het belangrijkste was heb ik meer en constantere energie en diverse lichamelijke klachten en kwaaltjes zijn verminderd of weg. Ik slaap beter en heb minder pijn in mijn rechterzij (waarvan de doktoren niet weten wat het is).

Een aanrader voor iedereen die de gezonder wil worden op een andere manier dan met veel diëten. 

Beter etiketten lezen en minder hoofdpijn!

MARIEKE V.D. B.

Het programma bevat veel en duidelijke informatie met handige, makkelijke en lekkere recepten. Mijn belangrijkste inzicht is wel dat ik geleerd heb beter etiketten te lezen! Verder ervaar ik geen pieken meer in de bloedsuiker en is mijn hoofdpijn minder geworden. De begeleiding was prima en ik raad dit programma zeker aan om aan je gezondheid te werken, een gezondere manier van eten te leren en daarnaast voor als je wilt afvallen.

Veel beter slapen en meer energie!

TRUDY VERHOEKS

Mijn osteopaat adviseerde mij om minder suikers te eten en na wat zoeken op internet kwam ik bij jou terecht. Mijn klachten waren voornamelijk vermoeidheid, maar ook overige ‘vage’ klachten. De Suikervrije Maand is een goede ervaring geweest. Veelzijdige recepten met voldoende afwisseling. De 100% Suikervrij Boeken zijn echt een aanrader om erbij te lezen! De begeleiding van Hanneke is prima, de vragen die ik had zijn duidelijk beantwoord. Het resultaat na de Suikervrije Maand is dat ik veel beter slaap! Daar waar ik eerder wel eens uren wakker lag ‘s nachts, word ik nu niet eens meer wakker van onze jongste dochter. Voorzichtig durf ik ook te zeggen dat ik mij energieker begin te voelen. Ik raad het programma aan iedereen aan die er voor openstaat en zijn leefstijl wil aanpassen. In het begin is het wat zoeken in de supermarkt, maar na een week of 2 ging alles makkelijker en ik ging ook m’n eigen draai aan de recepten geven.

Motiverend!

IRMA MOLENAAR

Hanneke, jouw tips, inzichten en recepten die ik per mail krijg zijn zo motiverend, je helpt me daar ontzettend mee om bewust te worden, hoeveel we ongevraagd aan suiker binnen krijgen

Stok achter de deur en meer Energie!

D.V.D.

D. wilde vooral hulp en begeleiding om te stoppen met snoepen. Zij vertelt: met behulp van het programma ‘Suikervrije Maand’ kon ik vrij makkelijk de knop omzetten. Ook de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’ was fijn. De dagelijkse mails sluiten goed aan bij de fase van gedragsverandering. Het was verder prettig om via WhatsApp even snel een vraag te kunnen stellen. In het begin was het wel even zoeken in de supermarkt. De begeleiding heb ik als positief ervaren. Geen druk en prima tips. Na de Suikervrije Maand ervaar ik vooral meer energie! Ik raad dit programma aan iedereen aan die meer bewust om wil gaan met voeding. Bij twijfel: gewoon doen! Het bijhouden van de meetresultaten (bodyscan) in de eerste weken werkt zeker motiverend.

Minder opvliegers en afvallen!

KAREN VAN DER HEYDEN

2 weken Suikervrije Uitdaging gedaan om erachter te komen of mijn klachten (fibromyalgie) en opvliegers zouden verminderen. Ik kreeg meer energie en de opvliegers werden aanzienlijk minder. Leuke bijkomstigheid was dat ik ook 2 kg afviel! De begeleiding van Hanneke was super! Nu voor mezelf een goeie balans zien te vinden, iets minder streng maar zeker met weinig suiker!

Inzichten!

ANONIEM

Naar aanleiding van de (online) begeleiding gedurende 2 weken: “Ik heb me aangemeld omdat ik geïnteresseerd ben in gezond eten en ik zelf het idee had dat ik nog wat kon veranderen aan mijn eetpatroon. Daarnaast zou ik het fijn vinden om een paar kilo af te vallen. De begeleiding heb ik als fijn ervaren. Vooral de informatie die Hanneke mij heeft gestuurd heeft me aan het nadenken gezet. Je krijgt inzicht in de ingrediënten van producten. Ook vond ik het fijn om recepten te ontvangen. Daar kun je gelijk mee aan de slag en dan weet je zeker dat je goed bezig bent.

Langzaam maar zeker afvallen!

PETRA VERMEER

Hanneke neemt je mee in de wereld van voeding. Hoe kan jij nou wel lekker eten maar dan zonder al die toegevoegde suikers? Hanneke weet raad. Geduldig en vol passie vertelt ze je hoe je dat kan doen, en wat voor invloed dat heeft op je gezondheid. Echt een aanrader!  Ondanks dat ik dacht dat ik toch wel wat van gezonde voeding afwist, was ik toch aangenaam verrast wat het programma teweeg heeft gebracht. Het programma bestaat uit 10 voorbereidingsdagen en 4 weken echt suikervrij. De recepten die je aangereikt krijgt zijn niet moeilijk om te maken. Soms is het alleen even zoeken in de winkel naar de juiste ingrediënten, maar ook dat went snel. Tot mijn verbazing gebeurde er de eerste 3 weken helemaal niets! En ik was toch zo goed bezig, en ik had toch alle tussendoortjes laten staan, welke ik toch ongemerkt naar binnen at.  Maar na 3 weken kwam daar verandering in en begon ik langzaam maar zeker af te vallen. Wat ik nu zo fijn vind, is dat ik nu in het weekend iets extra kan nemen zonder dat de weegschaal direct de verkeerde kant op gaat.  Dus al met al vind ik het een prettig programma, en Hanneke weet er zoveel over te vertellen en je te motiveren dat het altijd een succes zal zijn! Ik kan het je zeker aanraden om hieraan deel te nemen.

Emoties bepalen mijn keuzes!

M.B.

Ik ben me ervan bewust dat ik teveel suiker eet en drinkt. De online begeleiding van Hanneke vond ik heel goed, duidelijk en to the point. Goed uitgelegd en niet vlug, vlug. Ik merk heel duidelijk dat ik door emoties keuzes maak die ik eigenlijk niet wil maken”.

Meer bewust waar overal Suiker in zit!

KLARA PEERBOOM

De reden om me aan te melden was dat ik een stabiel gewicht wilde houden en gezond wilde eten zonder suiker. De berichten die ik van Hanneke kreeg en die zij op haar (besloten) Facebookpagina plaatste waren heel leerzaam! Ik weet nu beter waar overal suiker in verborgen zit, ook in producten waar je het niet van verwacht. Ook let ik nu veel beter op en herken de verschillende benamingen van suiker. Omdat ik me hier nu meer bewust van ben, wil ik hiermee doorgaan.

Het hoeft niet zo moeilijk te zijn en afgevallen!

M.T.

Na een intensieve behandeling in het ziekenhuis was ik 9 kilo aangekomen en ik voelde me erg opgeblazen. De oproep van Hanneke kwam op het juiste ogenblik voorbij! Hanneke geeft snel antwoord op mijn vragen. Het resultaat is uiteindelijk dat ik alle etiketten lees voordat ik iets in mijn winkelwagentje stop en ik verbaas me erover waar allemaal suiker of afgeleiden in zitten! Inmiddels ben ik in 7 weken ruim 6 kilo afgevallen. Sta nu wel stil. Ik geniet inmiddels van het eten van een salade met alleen verse ingrediënten, evt. met wat olie of goede mayonaise en natuurlijk zo min mogelijk suiker! Ik heb geleerd dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn. Gewoon eenvoudige recepten, puur eten en dat ik alles wat er op mijn bord ligt, kan herkennen.

Ik ben van het maagzuur af!

JANNIE VAN BLITTERSWIJK

Jannie heeft alleen maar een paar eenvoudige tips gekregen om van haar maagzuur af te komen en dit schrijft zij: ‘ik ben van het maagzuur af!!!’

Concentratievermogen enorm vooruit gegaan!

BERTINA

Hanneke heeft mij op weg geholpen met het oppakken van een nieuw eetpatroon. Geen suikers en verkeerde koolhydraten meer. Geen gebruik meer maken van alle bekende kant-en-klare pakjes. Het is gelukt! Mijn concentratievermogen is enorm vooruitgegaan en er zijn langzaam maar zeker ook kilo’s verdwenen! Fijne begeleiding, luisterend oor, veel advies en inspiratie voor recepten en advies over producten. Samen met mijn gezin zijn de 3 maaltijden veranderd in gezonde maaltijden welke eenvoudig samengesteld kunnen worden. We zijn goed op weg en gaan er zeker meer en meer onze eigen gewoontes van maken.

3 Kledingmaten kleiner en van de astma medicatie af!

MARRIE BOSCH-VAN KALKEREN

Het was even een omschakeling, maar wel met het nodige resultaat! Doordat ik het heel benauwd had en last van mijn darmen, adviseerde Hanneke om te starten met een glutenvrij, lactosevrij en suikervrij voedingspatroon. Met haar goede begeleiding is dat gelukt. Ik voel me fitter, heb meer energie en ben meer dan 10 kg afgevallen en zo’n 3 maten kleiner in kleding. Geen behoefte aan zoetigheid meer. Na verloop van tijd kon ik zelfs mijn astma medicatie laten staan. Echt, het is de moeite waard, een dikke 8!

Fijn dat Hanneke zo betrokken is

H.d.L.

Veel geleerd de afgelopen periode! Fijn dat Hanneke zo betrokken is, doorvraagt en informatie geeft. De smaak van ‘geen suiker’ heb ik te pakken!

Veel praktische tips en 12 kilo afgevallen!

YVONNE VAN DEN HATERT

Al ruim anderhalf jaar ben ik bezig om bewust te kijken welke voedingsmiddelen ik eet, ik kwam erachter dat ik toch echt suiker verslaafd was. Na samen even door de Jumbo te zijn gelopen, weet ik nu wat praktische dingen over producten. Inmiddels ben ik 12 kilo kwijt door bewust te kijken wat ik eet. Natuurlijk neem ik nog wel eens een gebakje of ijsje, en ik geniet daar ook van. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik van mijn suiker verslaving af ben. Daar ben ik al heel blij mee. Hanneke is een enthousiaste vrouw met passie voor haar werk, en wil je graag laten ervaren hoeveel voeding met je kan doen. Ik kan volmondig zeggen dat het mij goed doet!

Ik was echt Suikerverslaafd!

ARIANNE ROELOFSEN-KNOOP

Via Hanneke de Suikervrije Maand gedaan. Ik was echt suiker verslaafd en ervoer hierdoor veel lichamelijke ongemakken. Nog niet 100% van mijn suiker verslaving af maar wel op de goede weg! Hanneke is een fijn persoon met een luisterend oor! Was altijd bereikbaar voor vragen en/of onduidelijkheden. Hanneke nogmaals bedankt!