BenFit persoonlijke begeleiding

Het BenFit programma helpt jou!

WAT IS HET BENFIT PROGRAMMA?

De meest gestelde vraag van mijn klanten, als ze gaan werken aan een gezonder voedingspatroon, is wel: WAT MOET IK ETEN? Het kan lijken alsof je ineens ‘niets meer mag’ en heb je er al geen zin meer in. Herkenbaar? Met het BenFit programma blijf je zo dicht mogelijk bij je vertrouwde voedingsgewoontes en krijg je elke week nieuwe recepten, complete weekmenu’s en boodschappenlijsten. En dat niet alleen, je hebt (in het begin) elke week even contact met je persoonlijke begeleider om te bespreken hoe het gaat en of er aanpassingen gewenst zijn.

 

BenFit

HOE WERKT DIT DAN?

Zodra je besluit om met het programma te starten vind er een intake plaats. Hierin bespreken we je huidige voedingsgewoontes en jouw wensen. Wat is je doel? Ligt de nadruk op afvallen of meer op gezonder en/of fitter worden? Het kan ook zijn dat je juist wilt aankomen. Als we alles besproken hebben ga ik een plan maken dat helemaal op jou is afgestemd. Zodra dit klaar is, ontvang je jouw weekplan via de app en/of mail.

ONDERSTEUNING

Je moet natuurlijk wel zélf de stap zetten en gemotiveerd zijn om bepaalde dingen te veranderen in je voeding. Het mooie is dat je het niet alleen hoeft te doen! Je krijgt echt persoonlijke ondersteuning en hulp van jouw coach. Elke week kun je jouw vragen stellen en overleggen. Elke week wordt er een nieuw plan gemaakt, speciaal voor jou!

WEEKMENU’S EN BOODSCHAPPENLIJSTEN

Welk voedingspatrooon je ook kiest, je krijgt elke week een menu met 3 of meer eetmomenten, inclusief boodschappenlijsten. Dat is nog eens makkelijk! Ook bestaat de mogelijheid om bepaalde voedingsmiddelen te vervangen door iets anders. Wil je geen appel? Kies dan iets uit de lijst met alternatieven. Lust je geen bloemkool? Dan kunnen we dit helemaal weglaten. Zo wordt het echt een menu dat bij jou (en je gezin) past.

KENNISMAKINGSAANBIEDING

Wil je ervaren hoe dit werkt? Dan kun je éénmalig gebruik maken van een aanbieding. We gaan dan 6 weken samenwerken en dan ervaar je of dit een manier is die voor jou kan werken. Je ontvangt elke week nieuwe recepten, weekmenu’s, boodschappenlijsten en beweegschema’s voor thuis. Natuurlijk inclusief mijn persoonlijke begeleiding. Elke week hebben we even een kort moment om te bespreken hoe het gaat en hoe je de week daarna verder wilt gaan. Normaal gesproken is de prijs voor 6 weken €210,-. Jij betaalt voor deze aanbieding €147,-.

MISSCHIEN HANDIG OM TE WETEN

Er is tijd en aandacht nodig om jou goed te leren kennen en begeleiden, stimuleren en motiveren. Dit gaat niet volgens een strak vooropgezet plan omdat iedereen uniek is! Dat maakt mijn werk zo leuk en boeiend. De hulp van het BENFIT programma is hierbij waardevol omdat dit helemaal ingericht kan worden zodat het bij jou past. We gaan samen aan de slag. Je moet het wel zélf doen maar je hoeft het zeker niet alléén te doen!

MEDISCHE ACHTERGROND

Omdat ik 20 jaar bij huisartsen en in apotheken heb gewerkt ben ik heel goed bekend met de reguliere medische wereld. Daarbij heb ik in 2020 het diploma voor Medische Basiskennis behaald. Verder ben ik opgeleid als orthomoleculair voedingsdeskundige en hierin school ik mezelf heel regelmatig bij. In de 3-jarige HBO opleiding tot VoetreflexPlus™ therapeut leer ik meer over de manier waarop de Chinese geneeskunst tegen gezondheidsproblemen aankijkt. Door al deze kennis en ervaring te combineren weet ik goed wanneer ik iemand terug moet verwijzen naar de huisarts of een andere zorgverlener.

HOE LANG BEN JE BEZIG?

De aanbieding is voor een periode van 6 weken. Normaal gesproken is een traject minimaal 3 maanden omdat in de praktijk blijkt dat deze periode echt nodig is om jou en je lichaam te laten wennen aan veranderingen.

BEGELEIDING 3 MAANDEN TRAJECT

Omdat het veranderen van je voedingsgewoontes in de praktijk langere tijd nodig heeft, start ik normaal gesproken met een traject van minimaal 3 maanden. Deze periode is nodig om jou en je lichaam te laten wennen aan veranderingen. De kosten hiervan zijn € 347,-. Je krijgt er een mooi boek bij waarin veel uitleg, tips en opdrachten staan. Hierna is een onderhoudstraject mogelijk waarin we  de contactmomenten afbouwen. Je wordt echt intensief begeleid en bij de hand genomen. Juist omdat dit traject intensief is, kan ik een beperkt aantal mensen hiermee begeleiden. Over het algemeen ben je na 1 jaar in staat om zelfstandig bewustere en gezondere keuzes te maken.

Je kunt ook, na het afronden van een traject, kiezen voor extra losse coachingssessies. Bijvoorbeeld 3 maal een uur of 3 maal een half uur. Deze sessies zijn een jaar lang geldig. Zie deze mogelijkheid als een strippenkaart die je kunt gebruiken op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

Aanvullende coaching 3 maal 60 minuten

Vind je het fijn om, na afloop van het halfjaartraject, aanvullende  coaching te ontvangen op een moment dat dit voor jou nodig is? Wil je hiervoor ruim voldoende tijd inplannen? Maak dan een afspraak met me!

Aanvullende coaching 3 maal 30 minuten

Vind je het fijn om, na afloop van het halfjaartraject, aanvullende coaching te ontvangen op een moment dat dit voor jou nodig is? Heb je aan 30 minuten voldoende? Maak dan een afspraak met me!