AANMELDEN OP MIJN MAILINGLIJST

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWS, ACTIES EN ONTWIKKELINGEN

Ga je mee op reis? Ik noem het een verrassingsreis en de eindbestemming is onbekend! Spannend he?!
Wat je allemaal op deze reis tegen gaat komen weet ik ook niet. Het enige dat ik je kan vertellen is dat het een reis van je hoofd naar je hart wordt. Dat is de bedoeling. Jouw reis, mijn reis, Samen!

Hiervoor heb ik een speciale mailinglijst aangemaakt waarvoor je je kunt aanmelden via onderstaande knop. Voel je welkom! Iedereen mag mee op deze reis.
Vanuit de mailinglijst ontvang je van mij (onregelmatig) berichten. Ik deel daarin stukjes van de reis die ik zelf gemaakt heb en nog steeds maak. Als je voelt dat je wilt reageren, doe dat dan! Ik luister altijd naar je. 

Vanuit mijn levenservaring en open houding naar anderen toe ben ik in staat om goed te luisteren en te reageren. Dit kan zijn met een vraag of idee. Altijd zonder oordeel en vanuit de intentie om de ander een stukje verder te helpen.
De reis die je maakt kan te maken hebben met je relatie, werk, familie of op het gebied van voeding. Maakt niet uit. Ik ben zeer breed georiënteerd!

Voel je dat dit interessant voor je kan zijn? Heb je behoefte aan een luisterend oor? Meld je dan aan voor deze lijst! Ik kijk nu al uit naar de mooie ‘gesprekken’ die er gaan ontstaan!

Verder zal ik je op de hoogte houden van de ontwikkelingen in mijn bedrijf, want die gaan er zeker komen! Nieuwe diensten, activiteiten en soms een leuke aanbieding. Wil je niets missen, meld je dan aan en we spreken elkaar snel!

Een liefdevolle groet van Hanneke.

mailinglijst