GROEILIJST

REIS MET ONBEKENDE BESTEMMING

Ga je mee op reis? Ik noem het een groeireis en de eindbestemming is onbekend! Spannend he?!
Wat je allemaal op deze reis tegen gaat komen weet ik ook niet. Het enige dat ik je kan vertellen is dat het een reis van je hoofd naar je hart wordt. Dat is de bedoeling. Jouw reis en mijn reis. Samen.

Hiervoor heb ik een speciale mailinglijst aangemaakt waarvoor je je kunt aanmelden via onderstaande knop. Voel je welkom! Iedereen mag mee op deze reis.
Vanuit de mailinglijst ontvang je van mij (onregelmatig) berichten. Ik deel daarin stukjes van de reis die ik zelf gemaakt heb en nog steeds maak. Hier kun je op reageren door jouw verhaal aan mij te vertellen. Als je dat wilt. Niets hoeft. Het zou wel fijn zijn om ook van mijn lezers te horen welke reis zij maken en welke obstakels hierbij naar voren komen.

Vanuit mijn levenservaring en open houding naar anderen toe ben ik in staat om goed te luisteren en te reageren. Dit kan zijn met een vraag of idee. Altijd zonder oordeel en vanuit de intentie om de ander een stukje verder te helpen.
De reis die je maakt kan te maken hebben met je relatie, werk, familie of op het gebied van voeding. Maakt niet uit. Ik ben zeer breed georiënteerd!

Voel je dat dit interessant voor je kan zijn? Heb je behoefte aan een luisterend oor? Meld je dan aan voor mijn gloednieuwe groeilijst! Ik kijk nu al uit naar de mooie ‘gesprekken’ die er gaan ontstaan!

Een liefdevolle groet van Hanneke.

Engel in de natuur